Violin Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter de zicht lezing van de viool noten!

Leer je viool te spelen? Heb je hulp nodig bij het vinden van aantekeningen op je viool? Hoe zit het met het lezen van bladmuziek en het afstemmen van de nota’s op papier met de toelichting op uw instrument? Viool Notes Finder kan u helpen dit alles doen! Leer de nota’s in uw eigen tempo en verbeter uw muziek-lezend vaardigheden, gebruikend dit app enkel een paar notulen per dag!

Viool Notes Finder heeft 2 modi: vind notitie en training. U uw trainingsbereik en het volume aanpassen in instellingen.

Als u enkel viool nota’s wilt onderzoeken of een paar nota’s leren, uitgezocht vondst nota en beweeg uw vinger omhoog of onderaan het virtuele blad van de muziek om de nota te vinden u nodig hebt. U ziet ook heldere stippen op de virtuele viool, toont u waar deze nota te vinden op uw instrument. U dit ook doen in omgekeerde en tik op verschillende snaren op de virtuele viool, en de toelichting op de virtuele muziekblad zal dienovereenkomstig veranderen. Als u wilt horen wat uw notitie klinkt, tikt u erop. Speel verschillende noten en probeer te onthouden wat ze eruit op papier, evenals hun posities op uw viool.

Wilt u uw kennis van viool noten testen? Tik op training en tik vervolgens op Start en raden welke notitie de app u toont op de virtuele viool. u raden wat er rekening mee is? Speel zo lang als je wilt, tik dan op STOP om het spel te voltooien. Meet uw vooruitgang elke keer dat je speelt door te tikken show resultaten.

Geniet van het leren van viool notities met viool Notes Finder! Download het nu!

  • Improve-the-sight-reading-of-the-violin-notes0

Related Posts