Violin Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter uw vioolnotenlezen met Viool Notes Finder!

Bent u bezig met het leren spelen van de viool en heeft u moeite met het vinden van de juiste noten? Of heeft u problemen met het vertalen van bladmuziek naar uw instrument? Laat Viool Notes Finder u helpen!

Met onze app kunt u op uw eigen tempo uw muzieklezend vaardigheden verbeteren. Gebruik slechts een paar noten per dag voor het beste resultaat.

Twee modi voor nog beter leren

Viool Notes Finder heeft twee verschillende modi: zoeknota en oefenen. In de instellingen kunt u uw oefengebied en volume aanpassen.
In de zoeknota-modus kunt u gericht op zoek gaan naar specifieke noten door met uw vinger langs het virtuele bladmuziek te bewegen. Duidelijke punten op de virtuele viool laten zien waar deze noten te vinden zijn op uw echte instrument. Tik op een nota om te horen hoe deze klinkt.
In de oefenmodus kunt u uw kennis van de noten testen. Tik op Start en raden welke noten Viool Notes Finder u toont op de virtuele viool. Speel zolang als u wilt en tik dan op STOP om het spel af te ronden. Meet uw vooruitgang door op show results te tikken.

Download Viool Notes Finder nu!

Geniet van het verbeteren van uw vioolnotenlezen met Viool Notes Finder. Download de app nu en start met oefenen!

  • Improve-the-sight-reading-of-the-violin-notes0

Related Posts