Viola Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter uw Viola nota lezing vaardigheden!

Viola Notes Finder biedt u een van de makkelijkste manieren om te leren hoe de altviool spelen. Slechts een paar minuten per dag is genoeg voor u om te leren om notities te lezen met behulp van de “Note Explorer “-modus. Voor meer geavanceerde altviool oefenen, probeer dan de “Note trainer ” training mode.

Dit app bevat een volledig gamma van nota’s voor Viola met zijn echt geluid (u uw Viola zelfs aanpassen gebruikend deze geluiden!). In de toepassing is de modus van de Treble-sleutel beschikbaar, inclusief de opname van tonen met scherpte en flats, letters (a, B, C) en solfège (do, re, MI), met het aanpassen van het geluidsniveau. Een gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina display.

De wijze van kennismaking met notities, de “Note Explorer ” zal tonen notities van Viola en zal nuttig zijn voor zowel beginners als gevorderde muzikanten. Klik op de knop ‘ Zoek notitie ‘ op ‘ muziek zoeken ‘ en bestudeer de notities op de virtuele muziek plaat door de cursor omhoog of omlaag te verplaatsen. Tegelijkertijd zal de blauwe stippen op de virtuele altviool tonen de locatie van deze aantekeningen op de Viola zelf. Of u alles precies de tegenovergestelde manier: Raak de verschillende plaatsen op de Viola toets totdat u de juiste noot. Het zal ook verschijnen op het muziekblad. Luister en probeer verschillende nota’s en probeer om hun plaats op de toets van Viola te herinneren.

Als u al een paar noten hebt geleerd, probeer dan de trainingsmodus “Opmerking trainer “. Start training door te klikken op “training ” en vervolgens op “Start “. Bekijk vervolgens de toets van de altviool. De blauwe stip op de toets is een notitie die je moet raden. Deze oefening heeft niet alleen een tijdslimiet, maar vereist ook een vrij hoge snelheid. Maar hoe meer je traint, hoe beter het resultaat! De functie “Viola Notes trainer ” zal de resultaten markeren en evalueren na elke trainingssessie en tonen uw sterke en zwakke punten. U uw huidige resultaten vergelijken met voorgaande, evalueren de vooruitgang in het lezen en leren van de noten van Viola, en ook uitdaging jezelf en versla je laatste persoonlijke record!

  • Improve-your-viola-note-reading-skills0