Viola Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter uw Viola Nota Lezing Vaardigheden met Viola Notes Finder!

Op zoek naar een eenvoudige manier om de altviool te leren spelen? Kijk niet verder dan Viola Notes Finder. Slechts een paar minuten per dag is genoeg om te leren notities te lezen met behulp van onze unieke “Note Explorer”-modus. Voor geavanceerde altviool training, probeer onze “Note Trainer” modus.

Met Viola Notes Finder heeft u toegang tot een volledig gamma van noten voor de altviool, elk met een realistisch geluid. Onze Treble-sleutel modus bevat opnamen van tonen met scherpte en flats, letters (a, B, C) en solfège (do, re, mi), en u kunt zelfs het geluidsniveau aanpassen. De gebruiksvriendelijke interface is compatibel met Retina display.

Met de “Note Explorer” kunt u op een visuele manier noten ontdekken. Zoek notities via de “Muziek Zoeken” knop en bestudeer ze op het virtuele muziekblad door de cursor omhoog of omlaag te bewegen. Tevens worden de notities op de virtuele altviool weergegeven via blauwe stippen. Of u kunt de noten ontdekken door verschillende locaties op de altviool toets aan te raken. Het geluid en de locatie van de noot verschijnt ook op het muziekblad.

Als u al enkele noten onder de knie hebt, probeer dan onze “Note Trainer” modus. Klik op “Training” en vervolgens op “Start” om te beginnen. Raad de noot die wordt aangegeven door de blauwe stip op de altviool toets. Deze oefening heeft niet alleen een tijdslimiet, maar vereist ook een hoge snelheid. Maar hoe meer u oefent, hoe beter het resultaat! Onze “Viola Notes Trainer” functie evalueert uw resultaten na elke sessie en laat u uw sterkte en zwakte zien. Vergelijk uw huidige resultaten met voorgaande en uitdag uzelf om uw persoonlijke record te verbeteren.

  • Improve-your-viola-note-reading-skills0