Ukulele Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Verbeter het zicht lezen van de ukulele Notes!

Ukulele Notes Finder biedt u een van de eenvoudigste manier om ukulele meester. Opmerking Explorer-modus leert u hoe u notities lezen alleen voor een paar minuten per dag. Er is ook een modus voor gevorderde leerlingen genaamd Note trainer. De aanvraag voor het beheersen van ukulele bevat het hele scala van ukulele notities met zijn authentieke geluid (u in staat zullen zijn om af te stemmen uw ukulele luisteren naar deze geluiden).

De applicatie biedt modi voor Bass Clefs zoals het opnemen van tonen met scherpe en platte toetsen, letters (a, B, C) en solfegic taal (do, re, MI) met geluid niveau tuning. Gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina displays.

Opmerking Explorer-modus toont nota’s voor de ukulele en zal nuttig zijn voor zowel beginners als gevorderde muzikanten. Druk op de knop vinden nota om te zoeken naar en studie notities op een virtuele notitie blad, het verplaatsen van uw cursor op en neer. Op hetzelfde moment, blauwe punten op de virtuele toets ukulele zal u tonen de locatie van deze nota’s op het instrument zelf. Of je het op deze manier: gewoon op verschillende frets op de toets ukulele totdat u de notitie die u nodig hebt. Het zal ook verschijnen op de notitie blad. Luister naar verschillende noten en proberen om hun locatie te onthouden op de toets ukulele.

Als u weet dat sommige notities al, probeer dan de Note trainer mode. Om deze modus te activeren, drukt u op training en start. Vergeet niet om te kijken naar de ukulele-toets. Het blauwe punt op de toets is de nota die u moet raden. Deze training is niet beperkt in de tijd, maar vereist een snelle reactie. Hoe dan ook, hoe meer je traint, hoe meer je ervaren wordt! Bass Notes trainer functie zal beoordelen resultaten na elke training en Toon je zwakke en sterke kanten. U uw huidige resultaten met de vorige vergelijken, uw nota lezing en het leren vooruitgang beoordelen evenals uitdaging zelf en uw eigen laatste verslag breken!

  • improve-the-sight-reading-of-the-ukulele-notes0

Related Posts