Ukulele Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Verbeter uw ukulele notitie-lezen vaardigheden met Ukulele Notes Finder!

Ukulele Notes Finder biedt u een van de eenvoudigste manieren om ukulele-meester te worden. Onze “Note Explorer” modus leert u hoe u notities in slechts enkele minuten per dag kunt lezen. Voor de meer ervaren spelers bieden we ook de “Note Trainer” modus. Onze toepassing bevat het volledige scala aan ukulele-notities, elk met hun authentieke geluid, waarmee u uw ukulele kunt afstemmen op basis van het geluid.

De toepassing biedt modi voor Bass Clefs, waaronder het opnemen van tonen met scherpe en platte toetsen, letters (a, B, C) en solfegic taal (do, re, MI) met geluidsniveau tuning. Onze gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina displays.
Met de “Note Explorer” modus kunt u notities op de ukulele bekijken en is deze modus nuttig voor zowel beginners als ervaren muzikanten. Door op de “Find Note” knop te drukken, kunt u zoeken en studeren op een virtueel notitieblad, door uw cursor op en neer te bewegen. Op hetzelfde moment zullen blauwe punten op de virtuele ukulele-toets u de locatie van deze notities op het instrument zelf laten zien. Je kunt het simpelweg uitproberen door op verschillende frets op de ukulele-toets te drukken totdat u de notitie heeft gevonden die u nodig hebt. Deze notitie zal ook op het notitieblad verschijnen. Luister naar verschillende noten en probeer hun locatie op de ukulele-toets te onthouden.
Als u al enkele notities kent, kunt u de “Note Trainer” modus uitproberen. Druk op “Training” en “Start” om deze modus te activeren. Let op de ukulele-toets, het blauwe punt op de toets is de notitie die u moet raden. Deze training is niet beperkt in tijd, maar vereist een snelle reactie. Hoe meer u traint, hoe ervaren u zult worden! Onze Bass Notes Trainer-functie zal na elke training uw resultaten beoordelen en u uw zwakke en sterke kanten laten zien. U kunt uw huidige resultaten met eerdere resultaten vergelijken, uw notitielezen en leerprogres evalueren en zichzelf uitdagen en uw eigen prestaties verbeteren!

  • improve-the-sight-reading-of-the-ukulele-notes0

Related Posts