Ukulele Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Gemakkelijkste manier om te leren en te spelen ukulele!

Als u wilt leren hoe te spelen ukulele of het verbeteren van uw kennis van verschillende snaren ukulele, ukulele akkoorden Lite is de juiste app voor u! Deze gratis app biedt u alle fundamentele grote ukulele akkoorden met muziek noten, frets en foto’s van vinger posities op de ukulele toets!

Als u meer akkoorden nodig, met inbegrip van kleine akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app,  120UkuleleChords!

UkuleleChordsLite ondersteunt zowel rechts-en linkshandige ukulele-spelers, heeft instelbare volume en Retina graphics. U spelen een van de grote akkoorden met authentieke ukulele geluid, leren ze als je gaat, of maak je eigen ukulele snaar sequenties voor uw favoriete ukulele Songs of voor uw praktijksessies. U ook transponeren die ukulele snaar sequenties omhoog of omlaag om uw zang bereik tegemoet te brengen.

Selecteer de sleutel die u nodig hebt, en UkuleleChordsLite zal u tonen de overeenkomstige ukulele Chord drie manieren: als muziek noten, als ukulele frets, en als kleurrijke foto’s van de vinger posities op de ukulele toets. Verken verschillende ukulele akkoorden! Luister naar hen met authentieke ukulele geluid, maak je eigen akkoorden sequenties en verander de volgorde van de akkoorden in uw sequenties elk gewenst moment! U uw ukulele akkoorden in uw documenten met behulp van drag & drop, of in de app als favorieten! U zoveel akkoord sequenties opslaan als u wilt of verwijderen die u niet nodig hebt. Vergeet niet dat u uw snaar sequenties omhoog of omlaag transponeren, als u van plan bent om mee te zingen!

Veel plezier met UkuleleChordsLite! Download het nu!

  • Easiest-way-to-learn-and-play-ukulele0

Related Posts