Ukulele Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De ultieme gids voor het leren en spelen van de Ukulele!

Op zoek naar een eenvoudige manier om de Ukulele te leren spelen of uw bestaande kennis uit te breiden? Dan is de Ukulele Chords Lite app de juiste keuze voor u!

Met deze gratis app krijgt u toegang tot alle basis Ukulele akkoorden, inclusief muzieknoten, frets en duidelijke foto’s van de vingerposities op de Ukulele toets. De app ondersteunt zowel rechts- als linkshandige spelers en beschikt over instelbare volume en haarscherpe Retina graphics.

Met de Ukulele Chords Lite app kunt u uw eigen Ukulele akkoorden en snarsequenties creëren voor uw favoriete Ukulele liedjes of om tijdens uw oefensessies te spelen. Bovendien kunt u de snarsequenties transponeren om ze aan te passen aan uw zangbereik. Kies eenvoudig de sleutel die u nodig hebt en de app toont u de corresponderende Ukulele akkoord op drie manieren: als muzieknoten, frets en kleurrijke foto’s van de vingerposities op de Ukulele toets.

Verken verschillende Ukulele akkoorden, luister naar hen met een authentiek Ukulele geluid en creëer uw eigen akkoordensequenties. U kunt zoveel akkoordensequenties opslaan als u wilt en deze op elk gewenst moment bewerken of verwijderen. Door de snarsequenties te transponeren, kunt u ze aanpassen aan uw zangbereik als u mee wilt zingen.Als u meer akkoorden nodig, met inbegrip van kleine akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app,  120UkuleleChords!

Begin nu met het spelen van de Ukulele en download de Ukulele Chords Lite app! Veel speelplezier gewenst!

  • Easiest-way-to-learn-and-play-ukulele0

Related Posts