Ukulele Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De Ultieme Ukulele Akkoorden Encyclopedie – UkuleleChordsCompass Lite!

Ben jij op zoek naar een ukulele akkoordenbron die je helpt om de mooiste melodieën te spelen? Probeer UkuleleChordsCompass Lite, de gratis app voor ukulele muzikanten. De app ondersteunt alle soorten en maten ukulele’s, zoals sopraan, tenor, bariton, concert en Sopranino, en heeft akkoorden voor alle gangbare tunings (Standaard Soprano tuning is standaard ingesteld). Bovendien biedt UkuleleChordsCompass Lite aangepaste volumeinstellingen en heldere Retina graphics.

Of je nu een rechts- of linkshandige ukulele speler bent, UkuleleChordsCompass Lite is er voor jou. De snarige notatie en chord sets zijn ook compatibel met GarageBand Smart Instruments. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om 33% van alle ukulele snaren op haar virtuele toetsen te verkennen en de muzieknootnotaties te leren. Speel een van de akkoorden voor 4 verschillende toetsen (C, C#, D, D#) op de ukulele toets met authentiek ukulele geluid, leer ze op jouw eigen tempo en maak zelfs je eigen ukulele bladmuziek.

Met UkuleleChordsCompass Lite kun je snel en eenvoudig het akkoord vinden dat je nodig hebt. Selecteer een toets aan de linkerkant, kies het akkoordtype in het midden en voeg eventueel een akkoordtoevoeging aan de rechterkant toe. Klik vervolgens op de ukulele toets en selecteer de gewenste positie voor je akkoord. UkuleleChordsCompass Lite toont je alle beschikbare akkoorden in die positie, met authentiek ukulele geluid. Leer muzieknootposities en -notaties on the go, of maak zelfs je eigen bladmuziek met de drag & drop editor.

Download UkuleleChordsCompass Lite vandaag en speel de mooiste ukulele melodieën!

Meer akkoorden nodig? Update naar de volledige versie, UkuleleChordsCompass.

  • The-perfect-chord-dictionary-for-ukulele0

Related Posts