Ukulele Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte Chord woordenboek voor ukulele!

Op zoek naar de perfecte akkoorden voor uw ukulele muziek? Probeer UkuleleChordsCompass lite, een gratis app die alle soorten en maten ukulele ondersteunt: sopraan, tenor, bariton, concert en Sopranino. Het heeft akkoorden voor alle gemeenschappelijke ukulele tunings (Soprano standaard is de standaardinstelling), instelbare volume en Retina graphics. Deze ukulele learning software ondersteunt rechtshandige en linkshandige ukulele spelers. De snaar type notatie en Chord set zijn compatibel met de GarageBand Smart Instruments.

UkuleleChordsCompass Lite u verkennen over 33% van alle mogelijke snaren ukulele op haar virtuele ukelele toets en als ukulele muziek noten. U spelen een van de akkoorden voor 4 van de toetsen (C, C#, d, d #) op de ukulele toets met authentieke ukulele geluid, leren ze in uw eigen tempo, en zelfs uw eigen ukulele bladmuziek. Meer akkoorden nodig? Update naar de volledige versie, UkuleleChordsCompass.

Selecteer een toets aan de linkerkant, dan is het akkoordtype dat u nodig heeft in het midden, en een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant. Vervolgens klikt u op de ukulele toets en selecteer de positie voor uw akkoord. UkuleleChordsCompass Lite zal u tonen alle akkoorden beschikbaar in deze positie. Luister naar de akkoorden met authentieke ukulele geluid! Leer de muziek noten en toets posities als je gaat, of maak je eigen bladmuziek met behulp van drag & drop om de akkoorden diagrammen die u selecteert in editors te verplaatsen!

Download UkuleleChordsCompass Lite vandaag!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-ukulele0

Related Posts