Ukulele Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


De ultieme oplossing voor het vinden van Ukulele Akkoorden – UkuleleChordsCompass!

Op zoek naar de juiste akkoorden voor uw ukulele? UkuleleChordsCompass is de antwoord! Deze unieke ukulele learning software toont u honderden akkoorden voor alle soorten en maten ukulele, waaronder de meest populaire ukulele tuning: Soprano standaard. Onze software ondersteunt zowel rechts- als linkshandige spelers en is compatibel met GarageBand Smart Instruments en heeft aanpasbare volume en Retina graphics.

UkuleleChordsCompass geeft u de mogelijkheid om elk denkbaar ukulele akkoord te maken. Akkoorden zijn zichtbaar als muzieknoten en ook als posities op een virtuele ukulele toets. Selecteer een akkoord door een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een toevoeging aan de rechterkant te kiezen en de app toont u alle beschikbare akkoorden van dit type in een bepaalde positie op de ukulele toets. Verander de posities eenvoudig door op de toets te klikken. Luister naar alle akkoorden met een authentieke ukulele-geluid!

UkuleleChordsCompass biedt u een eenvoudige manier om ukulele te spelen door ukulele akkoorden te verkennen en vertrouwd te raken met hun notities en toetsposities. Bovendien kunt u alle akkoorden die u nodig heeft opslaan voor toekomstige ukulele praktijksessies en zelfs uw eigen ukulele bladmuziek maken voor uw favoriete nummers. Slepen & drop de akkoorden in een editing programma en sla ze op als documenten!

Begin nu met het verkennen van ukulele akkoorden met UkuleleChordsCompass en download de app vandaag nog!

Probeer onze gratis versie van ukulele akkoorden Compass Lite!

  • Find-the-perfect-ukulele-chords5

Related Posts