Ukulele Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Vind de perfecte ukulele akkoorden!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte akkoorden voor uw ukulele? Voer UkulelechordsCompass. Deze ukulele learning software zal u tonen honderden akkoorden voor alle soorten en maten ukulele, evenals voor alle gemeenschappelijke ukulele tunings (onze standaardinstelling is Soprano standaard, de meest populaire type ukulele). UkuleleChordsCompass ondersteunt zowel rechtshandige als linkshandige spelers. Het is compatibel met de GarageBand Smart Instruments en heeft instelbare volume en Retina graphics.

UkuleleChordsCompass u alle ukulele akkoorden u eventueel maken! U ze zien als muziek noten en ook als posities op de virtuele ukulele toets. Selecteer een akkoord dat u wilt door te kiezen voor een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een toevoeging aan de rechterkant, en de app zal u tonen alle beschikbare akkoorden van dit type in een bepaalde positie op de ukulele toets. Klik op de toets om posities te veranderen. Luister naar alle akkoorden met authentieke ukulele geluid!

UkuleleChordsCompass biedt u een van de eenvoudigste manier om te leren hoe je ukulele spelen, als je de ukulele akkoorden te verkennen en jezelf vertrouwd te maken met hun notities en toets posities. U ook alle akkoorden die u wilt opslaan voor uw toekomstige ukulele praktijksessies, evenals Maak je eigen ukulele bladmuziek voor uw favoriete songs. Gewoon slepen & drop je akkoorden in een editing programma en sla ze op als documenten!
Veel plezier met het verkennen van ukulele akkoorden met UkuleleChordsCompass! Download nu!

Probeer onze gratis versie van ukulele akkoorden Compass Lite!

  • Find-the-perfect-ukulele-chords5

Related Posts