Tray Player Lite - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


 

Hiermee u de audio bestanden afspelen op uw computer!

Tray Player Lite is een gratis app die u toelaat om audio bestanden af te spelen op uw computer. Deze kleine speler sorteert snel door de bestanden die u sleept & drop in de app, en speelt alleen de bestanden die audio bevatten.

In aanvulling op MP3-bestanden, tray Player Lite ondersteunt de volgende formaten: MP3, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3G2, VOB.

De controles op deze speler lijken op die van een hand-held MP3-speler: spelen, pauzeren, terugspoelen, Fast-forward. Kies uit 3 Afspeelmodi: in volgorde (sequentiële), lus of SHUFFLE. De speler toont de naam van de track die momenteel wordt afgespeeld, en u naar de exacte plek in deze track. U de lijst van uw sporen ook zien en nieuwe dossiers aan die lijst toevoegen telkens als u wilt, tot 10 sporen totaal. Voor een onbeperkt aantal tracks, upgrade naar de volledige versie van deze app, tray Player.

App eigenschappen:
-Tiny grootte (Dock en statusmenu iconen);
-Sleep & drop bestanden en mappen in de app;
-3 locaties te slepen & drop;
-Gemakkelijke spel controles;
-3 speelmodi: in volgorde, lus en shuffle;
-Tracks lijstvenster;
-Tijdschuifbalk;
-Transparante achtergrond;

Sleep & drop uw audio-bestanden in een van de 3 locaties: de app-venster, de app icoon in het statusmenu, of de een in het Dock, kies een afspeelmodus en druk op spelen! Download het vandaag nog!

Voor meer informatie, zie onze introductie screenshots.

Lees het persbericht: https://neonway.nl/trayplayerlite-press-release/

  • Lets_play_the_audio_files_on_your_computer1

Hallo en Welkom bij tray Player. Tray Player is een app die u toestaat om audio bestanden af te spelen op uw computer. Het neemt geen ruimte op het uw scherm op aangezien het in het statusmenu evenals in het dok verschijnt.
Hier u het alle dossiers en omslagen voeden. Gewoon slepen en neerzetten van uw audio-bestanden in een van de drie locaties: de app-venster, de app icoon in het statusmenu of trek in het Dock. Laten we een druppel een map naar het statusmenu icoon slepen. De speler sorteert snel de bestanden en mappen die u gesleept en daalde in de app en plaatste alleen de bestanden die de audio bevatten. Zie het toegevoegd 10 tracks naar de plaats. Zo kunnen wij nu proberen om een paar muziekdossiers in het dok pictogram te zetten. Als we deze bestanden toe te voegen ik ga tot en met 13 tracks hebben en als de nieuwe bestanden zullen we de bestanden die we de eerste keer toegevoegd en zal slechts drie muziekbestanden in de speler te wissen. Laten we de bestanden te zien!
De lade spelers controles ziet eruit als handheld MP3-speler: spelen, pauzeren, volgende, vorige. U het volume hier aanpassen. Dan u kiezen om uw tracks af te spelen: in volgorde met sequentieel, op de lus of SHUFFLE hen. Als u de muziek wilt onderbreken u of op de pauzeknoop in het app venster klikken, of u de controlesleutel op het toetsenbord ook houden en op het pictogram in het statusmenu klikken. Houd de Control-knop, zie de speler toont de naam van de track die momenteel wordt afgespeeld.
U de lijst van uw sporen ook zien en nieuwe sporen aan hen op elk ogenblik toevoegen. Zie hoe gemakkelijk het is Download try Player nu!

Related Posts