Tray Player Lite - Neonway

 

Available_on Free_Trial


 

Tray Player Lite – De gratis app voor afspelen van audio bestanden op uw computer!

Tray Player Lite is de ideale oplossing voor het afspelen van audio bestanden op uw computer. Deze gratis app biedt u een snelle en efficiënte manier om uw audio-collectie te organiseren en af te spelen. Dankzij de handige “sleep & drop” functie kunt u gemakkelijk nieuwe bestanden toevoegen aan uw afspeellijst.

Ondersteuning voor diverse audioformaten

In tegenstelling tot veel andere spelers, ondersteunt Tray Player Lite niet alleen MP3-bestanden, maar ook een groot aantal andere formaten, waaronder MP3, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3G2 en VOB.

Eenvoudig te bedienen

De controles van Tray Player Lite zijn eenvoudig en intuïtief, en vergelijkbaar met die van een hand-held MP3-speler. Met de opties voor “afspelen”, “pauzeren”, “terugspoelen” en “snel vooruitspoelen” kunt u eenvoudig door uw afspeellijst navigeren. Bovendien biedt de app drie verschillende afspeelmodi: “in volgorde”, “loop” en “shuffle”, zodat u altijd op uw eigen manier kunt luisteren.

Overzichtelijke weergave

Tray Player Lite toont de naam van de huidige track en geeft u de mogelijkheid om deze snel te vinden in de afspeellijst. U kunt ook eenvoudig door uw afspeellijst bladeren en nieuwe mappen toevoegen. Voor een onbeperkt aantal tracks kunt u upgraden naar de volledige versie van de app, Tray Player.

Handige functies

Met zijn kleine grootte en transparante achtergrond is Tray Player Lite een fijne app om te gebruiken. Andere handige functies zijn onder andere de “sleep & drop” locaties (app-venster, statusmenu-icoon of Dock), de tracks-lijstvenster, de tijdschuifbalk en de drie afspeelmodi.

Download Tray Player Lite nu!

Sleep & drop uw audio-bestanden eenvoudig in één van de drie locaties, kies uw afspeelmodus en druk op “afspelen”. Probeer het vandaag nog uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw audio

Voor een onbeperkt aantal tracks, upgrade naar de volledige versie van deze app, tray Player.

Lees het persbericht: https://neonway.nl/trayplayerlite-press-release/

  • Lets_play_the_audio_files_on_your_computer1

“Tray Player is een gratis app voor het afspelen van audio bestanden op uw computer. Het wordt getoond in het statusmenu en Dock en biedt drag-and-drop functionaliteit voor snelle toevoeging van audio-bestanden. De app bevat speler controles zoals afspelen, pauzeren, volgende en vorige, evenals volume-aanpassing en afspeelopties. Je kunt de sporenlijst bekijken en op elk moment nieuwe sporen toevoegen. Download Tray Player nu voor gemakkelijk audio-afspelen.”

Related Posts