Tray Player - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Sluit u aan bij de muziekrevolution: Tiny speler, grote tunes!

Tray Player is de ultieme app voor muziekliefhebbers. Met slechts een paar klikken kunt u MP3-bestanden afspelen op uw computer en genieten van uw favoriete muziek zonder dat het ruimte inneemt op uw scherm. Het sorteert uw audio-dossiers snel en eenvoudig, zodat u direct kunt genieten van uw muziek.

Gemakkelijke bediening

Met Tray Player heeft u volle controle over uw muziek. De speler heeft een intuïtieve interface, met functies zoals: spelen, pauzeren, terugspoelen en snel vooruit. Bovendien kunt u uw tracks afspelen in volgorde, op de lus of in shuffle-modus.

Volledig aanpasbaar

Met Tray Player kunt u niet alleen uw muziek afspelen, maar ook uw audio-dossiers beheren. De app laat u de naam van de track zien die momenteel wordt afgespeeld en geeft u de mogelijkheid om naar elke specifieke plek in deze track te gaan. U kunt ook uw complete tracks-lijst bekijken en nieuwe dossiers toevoegen op elk moment.

Vereenvoudigd afspelen

Met Tray Player kunt u uw audio-bestanden in één van de drie locaties slepen & neerzetten: het app-venster, het statusmenu of het Dock. Kies een afspeelmodus en druk op play, het is echt zo eenvoudig.

Meer dan alleen MP3

Tray Player ondersteunt een breed scala aan audioformaten, zoals MP3, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3G2, VOB.

Download Tray Player nu!

Wordt een deel van de muziekrevolution en download Tray Player vandaag nog. Geniet van uw muziek op een nieuwe manier met deze eenvoudig te gebruiken en veelzijdige app.

De gratis versie van deze app u hier kijken!

  • Tiny_player_big_tunes0

Lade speler is een app voor audio afspelen op uw computer. Het toont de naam van de track, volgorde, shuffle, lus. Slepen & drop uw audio-bestanden in een van de 3 locaties: app-venster, statusmenu of dock. Gemakkelijk te gebruiken met spelen, pauze en vorige/volgende knoppen. Download lade speler nu!

Related Posts