Tray Player - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Tiny speler, grote tunes!

Tray Player is een app die u toelaat om MP3-bestanden af te spelen op uw computer. Het sorteert snel door de dossiers en de omslagen die u & daling in app sleept, en speelt slechts audiodossiers. Ook lade-speler neemt geen waardevolle ruimte op uw scherm! Het verschijnt in uw statusmenu (de bar op de top van het scherm) als in het dok, alias de taakbalk op de bodem.

Lade-speler controles lijken op die van een hand-held MP3-speler: spelen, pauzeren, terugspoelen, snel vooruit. U ervoor kiezen om uw tracks te spelen in volgorde, op de lus, of SHUFFLE ze. De speler toont de naam van de track die momenteel wordt afgespeeld, en u naar de exacte plek in deze track. U de lijst van uw sporen ook zien en nieuwe dossiers aan die lijst toevoegen telkens als u wilt.

Naast MP3-bestanden, tray Player ondersteunt de volgende formaten: MP3, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3G2, VOB.

App eigenschappen:
-Tiny grootte (Dock en statusmenu iconen);
-Sleep & drop bestanden en mappen in de app;
-3 locaties te slepen & drop;
-Gemakkelijke spel controles;
-3 speelmodi: in volgorde, lus en shuffle;
-Tracks lijstvenster;
-Tijdschuifbalk;
-Transparante achtergrond;

Sleep & drop uw audio-bestanden in een van de 3 locaties: de app-venster, de app icoon in het statusmenu, of de een in het Dock, kies een afspeelmodus en druk op spelen! Het is echt zo makkelijk. Download het vandaag nog!
De gratis versie van deze app u hier kijken!

  • Tiny_player_big_tunes0

Hallo en Welkom bij tray Player!
Tray Player is een app die u toestaat om audio bestanden af te spelen op uw computer. Het verschijnt in uw statusmenu (de bar op de top van het scherm) als in het dok, alias de taakbalk op de bodem.
Lade-speler controles lijken op die van een hand-held MP3-speler: spelen, pauze, vorige, volgende.
U voeden het alle bestanden en mappen. Gewoon slepen & drop je audio-bestanden in een van de 3 locaties: de app-venster, de app icoon in het statusmenu, of de een in het Dock. Het sorteert snel door de dossiers en de omslagen die u & daling in app sleept, en speelt slechts audiodossiers. Laten we proberen te voeden it-bestanden die geen audio bevatten. Zie, is het niet toe te voegen.
U ervoor kiezen om uw tracks te spelen in volgorde, op de lus, of SHUFFLE ze. Hit spelen! Als u de muziek wilt onderbreken, klikt u gewoon op een van de iconen. Of druk nogmaals op Play.
De speler toont de naam van de track die momenteel wordt afgespeeld, en u naar de exacte plek in deze track. U de lijst van uw sporen ook zien en nieuwe dossiers aan die lijst toevoegen telkens als u wilt.
Zie hoe gemakkelijk het is? Download lade speler nu!

Related Posts