Total Resizer - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Resize onbeperkt aantal Foto’s!

Heeft u veel digitale beelden toegang tot kostbaar geheugen op uw computer? Total Resizer kan helpen! Het zal u helpen de fotoformaten te verminderen, beeldresolutie en beeldkwaliteit te veranderen. Zijn beeldconvertor zal uw digitale beelden in het formaat omzetten u voor uw persoonlijk of bedrijfsgebruik, zoals sociale media posten, beelden voor uw blogs of websites nodig hebt. Met de functie Crop u Foto’s corrigeren door overbodige onderdelen uit te snijden.

Toegang tot de digitale beelden die u wilt vergroten of verkleinen en sleep & drop ze in het app-venster.

Nu, laten we gebruik maken van de Photo Resizer! Klik op het formaat en het formaat van Foto’s op percentage of pixels.
De functie “Keep aspect ratio” is standaard ingeschakeld. Het handhaaft de verhoudingen van uw beelden. Als u de verhoudingen wilt wijzigen, schakelt u deze uit.

Met de functie foto bijsnijden u overbodige delen van uw foto afsnijden. Net als met de Photo Resizer, u dit doen door percentage van door pixels.

U een voorbeeld van de resulterende beelden. Als u tevreden bent met wat u ziet in het voorbeeldvenster, klikt u op instellingen en kiest u een indeling voor de Foto’s die u hebt aangepast. In JPEG-indeling u ook de kwaliteit van uw afbeeldingen selecteren. De instellingen hebben ook een optie voor het opnieuw benoemen van uw foto’s.

Alles wat er nog te doen is om te beginnen te duwen. Wanneer uw digitale beelden afwerking verwerking, de app zal ze opslaan in een aparte map.

Total Resizer biedt u een heel gemakkelijke manier om vrij te maken wat geheugen door het comprimeren en resizing foto’s. Download het vandaag nog!

Related Posts