Total Resizer - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Onbeperkt aantal foto’s resize met Total Resizer!

 

Hebt u veel waardevolle digitale beelden die uw computer bezetten met kostbaar geheugen? Total Resizer is hier om te helpen! Onze beeldconverter maakt het gemakkelijk om het formaat, de resolutie en kwaliteit van uw foto’s te veranderen voor persoonlijk of bedrijfsgebruik, zoals het posten op sociale media, beelden voor uw blog of website.
-Eenvoudig foto’s aanpassen met crop-functie
Met onze crop-functie kunt u eenvoudig overbodige onderdelen uit uw foto’s snijden. Slepen en neerzetten van uw digitale beelden is alles wat nodig is om te beginnen met resizen.
-Aanpassen op pixels of percentage
Klik op het gewenste formaat en pas het formaat van uw foto’s aan met pixels of percentage. Onze “Keep aspect ratio” functie is standaard ingeschakeld om de verhoudingen van uw beelden te behouden. Als u de verhoudingen wilt wijzigen, kunt u deze functie uitschakelen.
-Voorbeeld en opslaan in aparte map
Bekijk een voorbeeld van de resulterende beelden en klik op instellingen als u tevreden bent. Kies een JPEG-indeling en selecteer de kwaliteit van uw afbeeldingen. Onze instellingen bieden ook de optie om uw foto’s opnieuw te benoemen. Nadat u uw digitale beelden hebt verwerkt, zullen ze automatisch worden opgeslagen in een aparte map.
-Eenvoudig geheugen vrijmaken
Total Resizer biedt u een snelle en eenvoudige manier om geheugen te vrijmaken door foto’s te comprimeren en te resizen. Download het nu en maak vandaag nog gebruik van deze handige tool!

Related Posts