Toepassing “120 Mandolin Chords” - Neonway

Hoe te spelen mandoline akkoorden!

Een leuke en handige app die je zal helpen om de mandoline te leren spelen door het leren van noten en akkoorden.
Eerst moet je de noten en akkoorden leren. 120 Mandolin Chords is een betrouwbaar programma dat u hierbij zal helpen! Deze applicatie zal u toelaten om zowel theorie en praktijk te leren, met inbegrip van de juiste rangschikking van de handen en vingers ten opzichte van het instrument op het moment van het spel.

Uitstekende muziekspeler

Deze applicatie zal u toelaten om genoeg kennis van het spel van mandoline te verwerven en uitgegroeid tot een meester in dit door het bestuderen van noten en akkoorden. Elke nota zal worden weergegeven door het programma als een Taba. Dit geeft je de mogelijkheid om de muziek bladen te lezen en ze af te spelen.
Daarnaast worden de geluiden gespeeld door 120 Mandolin Chords zo realistisch als dat ze op een live-instrument werden gespeeld. Dus het zal gemakkelijker voor u zijn om het spel op de mandoline door het oor te zien en het te vergelijken met het record in het programma en, indien nodig, uw spel aan te passen.

Muzikale componist. Praktijk.

Je gemakkelijk akkoorden oefenen of muzikale schema’s maken door ze toe te voegen aan de collectie van de favorieten. Deze volgorde kan worden gezien aan de bovenkant van het venster waar de akkoorden moeten worden weergegeven.
120 Mandolin Chords biedt u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal projecten uit deze collecties te maken en ze op te slaan voor later gebruik, bewerken, enzovoort.
U deze functie gebruiken om het oefen proces te vereenvoudigen of om liedjes te schrijven.
U meer lezen over het programma op de pagina.

En Bekijk een video van hoe het programma werkt op youTube.


Download de tekst als PDF-bestand.

Related Posts