Simple MP3 Player Lite - Neonway

 

Available_on Free_Trial


MP3 Player!

Speel uw audio bestanden los van iTunes. simple MP3 Player Lite is een gratis, makkelijk te gebruiken MP3 muziek app die u toelaat om te luisteren naar uw favoriete audio-bestanden en zorgt voor een hoge kwaliteit afspelen.

Van alle virtuele muziekspelers op de multimedia-markt, waarom zou je kiezen voor de eenvoudige MP3-speler Lite?
Nou, als je ooit gebruikt uw computer voor het afspelen van muziek in MP3-of WAV-formaat, of als je ooit hield een MP3-speler in je hand, zult u zeker waarderen deze app het ontwerp en de eenvoudige en duidelijke gebruikersinterface. De app controles zijn net als degenen die op een hand-held MP3-speler: spelen, pauzeren, stoppen, snel vooruit, terugspoelen. U het volume aanpassen en een van de 3 afspeelmodi kiezen: in volgorde, lus of SHUFFLE.

Dit is niet zomaar een MP3-speler! In aanvulling op de MP3-formaat, simple MP3 Player Lite ondersteunt het afspelen van AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R en WAV-formaat. De app u uw audio-bestanden uploaden in de werkomgeving met behulp van drag & drop. (Opmerking: de afspeellijst van de Lite-versie is beperkt tot 10 audio-bestanden).

Het unieke kenmerk van onze eenvoudige MP3-speler Lite is ist kloon functie. U clone de speler en maak een compleet andere afspeellijst voor speler #2 (tot 10 audio tracks). Laten we zeggen dat je vocale muziek op de speler #1 en WAV geluiden op de speler #2. u beide spelers afzonderlijk of samen gebruiken!

Tests hebben aangetoond dat “simple MP3 Player Lite” app voert een taak snel en biedt een goede geluidskwaliteit. Het is gemakkelijk op systeembronnen en heeft geen invloed op de algehele prestaties van uw computer.

Probeer onze volledige versie van  Simpe MP3 Player!

Se stai cercando un speler audio semplice fornito in bundel con funzioni di base per aiutarti een riprodurre ik tuoi bestand MP3 (o-bestand MP4, o WAV-bestand, ottieni l’immagine!), Prova “simple MP3 Player Lite “! Consulta le nostre diapositive di Introduzione per Ulteriori Informazioni.

  • MP3 Player

Related Posts