Simple MP3 Player - Neonway
Available_on Free_Trial


MP3-speler app

Welkom op onze eenvoudige MP3-speler! Wat? U bent op zoek naar een WAV-speler? Geen zorgen, we hebben je gedekt! De eenvoudige MP3-speler ondersteunt meerdere audio-bestandsformaten, zoals MP3, AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R, en, natuurlijk, de WAV-bestand formaat!

Wat is een MP3-speler als deze in staat? Het ziet er en functioneert veel als een hand-held MP3-speler, maar op uw computerscherm. Het laat je je eigen audio-bestanden, zoals, zeg, WAV geluidseffecten of een Voice Diary, op uw computer. En het is echt makkelijk te gebruiken!

Het app ontwerp kenmerkt vertrouwde knopen: spel, pauze, terugspoelen, snel-voorwaarts. Onze MP3-speler app u ook het volume aanpassen en gebruik een schuifbalk om over te slaan naar de exacte plek in de track die u nodig hebt. Het toont u de lijst van uw audiodossiers, en u aan die lijst elk ogenblik toevoegen. Het toont de titel van de track die momenteel wordt afgespeeld.

En hier is iets anders deze MP3-speler app kan doen dat uw hand-held speler niet kan: u de speler kloon en maak een hele nieuwe afspeellijst voor de speler #2! Dan u gebruik maken van de spelers, hetzij samen of afzonderlijk. u bijvoorbeeld spraaknotities afspelen op speler #1 en muziek op speler #2.

Het enige wat u hoeft te doen is drag & drop je MP3, of MP4-bestanden (Zie de lijst van ondersteunde bestandsformaten hierboven) in de app, selecteert u een afspeelmodus (in volgorde, lus of shuffle) en druk op Play! Download het vandaag nog!

Probeer onze gratis versie van Simple MP3 Player Lite!

  • Play your audio files  independently from iTunes

Hallo en Welkom bij simple MP3 Player! Dit app doet precies wat zijn naam zegt-het speelt uw MP3 dossiers, en het is werkelijk makkelijk te gebruiken!
De controles zijn net als die op een hand-held MP3-speler: spelen, pauzeren, terugspoelen, Fast-forward. U het volume ook aanpassen.
Simply drag & drop je MP3-bestanden in de speler (de blauwe balk). Nu, kiezen tussen 3 speelmodi: sequentiële, of spelen in volgorde, lus, of SHUFFLE.
U ook de kloon van de speler en drop verschillende MP3-bestanden in. Nu kun je de bestanden afspelen van een van de spelers, of, als je wilt, gebruik ze beiden op hetzelfde moment!
Veel plezier!

Related Posts