Simple MP3 Player - Neonway
Available_on Free_Trial


Eenvoudige MP3-speler app voor het afspelen van meerdere audio-bestandsformaten

Welkom op onze eenvoudige MP3-speler, die nu ook ondersteuning biedt voor het populaire WAV-bestandsformaat! Naast MP3 kan onze app nu ook AIFF, CAF, MP4, MP2, MP1, AAC, au, M4R en WAV afspelen.

Onze MP3-speler app heeft alle vertrouwde knoppen die je kent van een hand-held MP3-speler, waaronder play, pause, terugspoelen en snel vooruit. Maar onze app biedt meer dan dat. Het toont een lijst van al je audio-bestanden en je kunt op elk moment bestanden toevoegen. Je kunt zelfs twee afspeellijsten maken door de speler te klonen en deze afzonderlijk of samen te gebruiken.
Onze app is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Je kunt het volume aanpassen en met een schuifbalk naar de exacte plek in de track springen. De app toont ook de titel van de track die momenteel wordt afgespeeld.
Om te beginnen met afspelen, hoef je alleen maar je MP3- of MP4-bestanden (en andere ondersteunde bestandsformaten) naar de app te slepen en neer te zetten. Selecteer vervolgens een afspeelmodus – in volgorde, lus of shuffle – en druk op Play! Download de app vandaag nog en geniet van het afspelen van je favoriete audio-bestanden.
En als je onze app wilt uitproberen voordat je hem koopt, probeer dan onze gratis versie, Simple MP3 Player Lite.

  • Play your audio files  independently from iTunes

Simple MP3 Player is een gebruiksvriendelijke app waarmee je je MP3-bestanden kunt afspelen. Het heeft eenvoudige bedieningselementen zoals afspelen, pauzeren, terugspoelen en fast-forward, en je kunt het volume aanpassen. Je kunt MP3-bestanden eenvoudig slepen en neerzetten in de speler en kiezen uit drie afspeelmodi: sequentieel, loop of shuffle. Het is ook mogelijk om meerdere spelers te klonen en verschillende MP3-bestanden af te spelen.

Related Posts