Piano Notes Finder - Neonway
Available_on Free_Trial


Vind alle nota’s op uw piano!

Als u leren hoe te spelen piano en hulp nodig lezen bladmuziek, piano notes Finder is de juiste app voor u! Deze app is geschikt voor beginners, en het zal u helpen bij het ontwikkelen van uw muziek-lezen vaardigheden. Profiteer van de full-range virtuele toetsenbord en virtuele Muziekpapier om te leren een beetje of veel over piano noten en speel ze met authenitic Grand Piano geluid!

Laat PianoNotesFinder u helpen! Deze app is geschikt voor beginners, en het zal u helpen bij het ontwikkelen van uw muziek-lezen vaardigheden.

Net wijzen op een notitie op de muziek plaat, en PianoNotesFinder zal deze nota te vinden op onze virtuele piano toetsenbord. Of, klik op een piano sleutel, en app zal u de overeenkomstige nota op het muziekblad tonen en het voor u spelen! Ga je gang, probeer alle toetsen en muziek noten! Hoe meer je speelt, hoe sneller je de sleutels en de notities die hen vertegenwoordigen onthouden.

Hier zijn wat meer details over dit app:
1. full scale virtuele Grand Piano Keyboard met authentiek geluid voor elke noot;
2. standaard (a, B, C) en solfège (do, re, MI) opgenomen notatie typen;
3. built-in Treble en Bass Clef modi met flats en Sharps.

Geniet van PianoNotesFinder!

 

  • If you push a key, you will see the corresponding note and hear the  sound it makes.

Hallo en Welkom bij PianoNotesFinder!
Met dit app, u leren hoe te om bladmuziek voor piano te lezen en de nota’s te vinden u op een toetsenbord nodig hebt. Met behulp van deze app slechts een paar minuten per dag, u het verbeteren van uw muziek-lezen vaardigheden!
Beweeg de cursor omhoog en omlaag de muziek plaat. Op hetzelfde moment, ziet u de overeenkomstige toetsen voor deze aantekeningen op het toetsenbord. Klik op de notitie om het geluid te horen. Of klik op een toets op het toetsenbord om het geluid te horen en de corresponderende noot op het muziekblad te zien.
U de tekens wijzigen.
Speel rond en probeer om de nota’s en hun posities te herinneren. Veel plezier met de PianoNotesFinder!

Related Posts