Piano Notes Finder - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer piano spelen met PianoNotesFinder – de app om noten te vinden

Als je graag piano wilt leren spelen, maar moeite hebt met het lezen van bladmuziek, dan is PianoNotesFinder de perfecte app voor jou! Speciaal ontworpen voor beginners, zal deze app je helpen je muziek leesvaardigheden te ontwikkelen en je een echte virtuoos maken.

Met de full-scale virtuele Grand Piano Keyboard en authentieke geluiden voor elke noot, kun je eenvoudig de noten vinden die je nodig hebt. PianoNotesFinder bevat standaard notatietypen (A, B, C) en solfège (do, re, mi), zodat je snel de noten kunt vinden die je nodig hebt.
Het beste van alles is dat deze app een ingebouwde Treble en Bass Clef modus heeft met flats en sharps. Dit betekent dat je niet alleen noten kunt vinden, maar ook kunt oefenen met het lezen van complexere muziek.
PianoNotesFinder is gemakkelijk te gebruiken – je hoeft alleen maar een noot op de muziekplaat aan te wijzen en de app vindt deze voor je op de virtuele piano toetsenbord. Of klik op een piano sleutel en de app zal je de overeenkomstige noot op het muziekblad laten zien en deze voor je spelen met authentiek Grand Piano geluid.
Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het leren van piano met behulp van PianoNotesFinder! Hoe meer je speelt, hoe sneller je de sleutels en de noten die ze vertegenwoordigen zult onthouden. Download de app nu en word een meester in het spelen van de piano!

Met PianoNotesFinder leer je snel en eenvoudig hoe je bladmuziek voor piano moet lezen en de juiste noten kunt vinden op het toetsenbord. Door slechts enkele minuten per dag te oefenen met deze app, kun je jouw muziek-lezen vaardigheden verbeteren. Met behulp van de cursor op de muziekplaat zie je de overeenkomstige toetsen op het toetsenbord voor de noten. Klik op de noot om het geluid te horen of klik op een toets op het toetsenbord om het geluid te horen en de corresponderende noot op het muziekblad te zien. De tekens kunnen worden gewijzigd en je kunt oefenen om de noten en hun posities te onthouden. PianoNotesFinder is een leuke en interactieve manier om piano te leren spelen.

  • If you push a key, you will see the corresponding note and hear the  sound it makes.

Related Posts