Piano Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe piano akkoorden te spelen!

Leer hoe te spelen piano akkoorden met deze gratis app!
Piano akkoorden Lite is een geweldige app voor iemand leren piano of synthesizer te spelen. Hier u fundamentele belangrijke piano of synthesizer snaren vinden om uw favoriete liederen te spelen. Deze makkelijk te gebruiken app zal u helpen de akkoorden te vinden u nodig hebt wanneer u hen nodig hebt.

Het is geschikt voor elk niveau van ervaring. Of u nu op zoek bent naar Beginner Piano, Intermediate of gevorderd, vindt u de akkoorden die geschikt zijn voor u!

Selecteer een akkoord, en de app zal laten zien aan u drie manieren: als pianomuziek notities, gemarkeerde toetsen op piano toetsenbord Foto’s en foto’s met vinger posities, zodat u precies weet hoe het akkoord te spelen. Push Play om het akkoord te horen! Maak je eigen piano akkoorden grafiek/Chord sequence om uw favoriete liedje te begeleiden! Verander de volgorde van de akkoorden in een akkoord sequentie elke keer dat je wilt! Transpose akkoorden omhoog of omlaag om uw zang bereik aan te passen!

Leren hoe te spelen piano akkoorden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met dit app, zijn snelle en makkelijk te gebruiken interface en de geluiden het kenmerkt iedereen kan leren om om het even welke belangrijke snaar te spelen die zij hebben gewenst. U deze basis akkoorden spelen op klassieke piano, verschillende soorten synthesizers of een vleugel! U het volume ook aanpassen en de rechts-of linkse akkoorden kiezen.

U hoeft niet een muziekleraar of talloze How-to Video’s om u te laten zien fundamentele grote akkoorden. Piano akkoorden Lite kan u helpen piano spelen vandaag! En het beste deel is, het is gratis!

Meer akkoorden nodig, met inbegrip van kleine akkoorden? Upgrade naar  120 Piano Chords vandaag!

  • How-to-play-piano-chords

Related Posts