Piano Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Uw sleutel tot perfecte akkoorden op uw piano!

Profiteer van deze gratis app virtuele toetsenbord en Muziekpapier uit te proberen meer dan 800 akkoorden, allemaal met authentieke Grand Piano geluid! Leer de akkoorden in uw eigen tempo! Maak je eigen virtuele bladmuziek!

Deze app kan laten zien hoe je toegang tot en uit te proberen meer dan 800 akkoorden. Selecteer een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden, en, als wilt experimenteren met jazz akkoorden, een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant. Nu, verken de akkoorden met “piano akkoorden Kompas Lite”! Met de hulp van deze app, u leren de akkoorden voor piano/Grand Piano, een elektronisch toetsenbord en een orgel. U leren in uw eigen tempo, maak uw lessen zo lang of zo kort als je wilt, of u ervoor kiezen om zich te concentreren op specifieke muziek noten. PianoChordsCompass Lite is makkelijk te gebruiken en is geschikt voor elke aspirant-pianist, zelfs jonge kinderen!

Opmerking: PianoChordsCompass Lite biedt de akkoorden voor 4 noten. Als u de volledige notareeks met 2500 snaren nodig hebt, bevorder aan de volledige versie nu!

PianoChordsCompass Lite kenmerken:
-De notatie en akkoorden die compatibel zijn met de GarageBand Smart Instruments.
-U elk akkoord met authentiek piano geluid spelen.
-Sleep & drop uw geselecteerde akkoord in Editors om uw eigen virtuele bladmuziek te maken. U zowel de geschreven notities als de toetsenbord afbeelding gebruiken.
-De app ondersteunt Treble Clef en Bass Clef voor schriftelijke notities.
-Het steunt ook snaar inversies; 56 akkoord types, bijvoorbeeld Maj, Maj 6, min 9, Dim 7, AugAdd9 enz.
-Volume regeling,
-Retina graphics.

  • Find the perfect chord voicing  for your songs!

Related Posts