Piano Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Ontdek meer dan 800 akkoorden op uw piano met PianoChordsCompass Lite!

Met PianoChordsCompass Lite heeft u toegang tot meer dan 800 akkoorden op uw piano of elektronisch toetsenbord, allemaal met authentieke Grand Piano geluiden. Of u nu een beginnende of gevorderde pianist bent, deze gratis app is de sleutel tot het ontdekken van perfecte akkoorden op uw instrument.
Met de hulp van PianoChordsCompass Lite kunt u akkoorden selecteren op basis van de toets, het akkoordtype en zelfs de akkoordtoevoeging. Of u nu klassieke of jazz akkoorden wilt proberen, deze app is geschikt voor alle soorten muzikanten. Leer in uw eigen tempo en maak uw eigen virtuele bladmuziek door uw geselecteerde akkoorden te slepen en neer te zetten in de editors.
PianoChordsCompass Lite is makkelijk te gebruiken en geschikt voor alle leeftijden. Het biedt notatie en akkoorden die compatibel zijn met de GarageBand Smart Instruments, en ondersteunt Treble Clef en Bass Clef voor geschreven notities. U kunt zelfs het volume regelen en genieten van Retina graphics.
Leer snel piano spelen met PianoChordsCompass Lite – de gratis app voor aspirant-pianisten van alle leeftijden! Met meer dan 800 akkoorden en authentieke Grand Piano geluiden, kunt u uw pianospel naar een hoger niveau tillen. En met de mogelijkheid om uw eigen virtuele bladmuziek te maken door akkoorden te slepen en neer te zetten in Editors, zult u genieten van een unieke en gepersonaliseerde leerervaring. PianoChordsCompass Lite ondersteunt ook Treble Clef en Bass Clef voor schriftelijke notities, en biedt snaar inversies en 56 akkoordtypes, waaronder Maj, Maj 6, min 9, Dim 7, AugAdd9 en nog veel meer! Upgrade nu naar de volledige versie voor toegang tot de volledige notenreeks met 2500 snaren en volume-regeling. Ontdek nu PianoChordsCompass Lite en start uw reis naar een pianovirtuoos!

  • Find the perfect chord voicing  for your songs!

Related Posts