Piano Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Uw sleutel tot perfecte akkoorden op de piano!

Profiteer van dit app virtuele toetsenbord en Muziekpapier uit te proberen meer dan 2500 piano akkoorden met authentieke Grand Piano geluid! Leer de akkoorden in uw eigen tempo en maak uw eigen virtuele bladmuziek!
Vind de perfecte akkoorden voor uw muziek op de piano!

PianoChordsCompass kan laten zien hoe je toegang tot en uit te proberen meer dan 2500 akkoorden. Selecteer een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden, en een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant (perfect voor jazz akkoorden), en leer de akkoorden met “piano akkoorden kompas”! Met de hulp van deze app, u leren de akkoorden voor piano/Grand Piano/Baby Grand Piano, een elektronisch toetsenbord/synthesizer en een orgel. U leren in uw eigen tempo, maak uw lessen zo lang of zo kort als je wilt, of u ervoor kiezen om zich te concentreren op specifieke muziek noten. PianoChordsCompass is makkelijk te gebruiken en is geschikt voor elke aspirant-pianist, zelfs jonge kinderen!

PianoChordsCompass kenmerken:
-De snaar type notatie en het akkoordtype die compatibel zijn met de GarageBand Smart Instruments.
-U elk akkoord met authentiek piano geluid spelen.
-Sleep & drop uw geselecteerde akkoord in Editors om uw eigen virtuele bladmuziek te maken. U zowel de geschreven notities als de toetsenbord afbeelding gebruiken.
-De app ondersteunt Treble Clef en Bass Clef voor schriftelijke notities.
-Het steunt ook snaar inversies; 56 akkoord types, bijvoorbeeld Maj, Maj 6, min 9, Dim 7, AugAdd9 enz. Maj 7, Maj 9, Maj 11, Maj 13, Maj Maj7, Maj Add9, enz.
-Volume regeling,
Retina graphics.

Probeer onze gratis versie van piano akkoorden Compass Lite!

  • Find the perfect chord voicing  for your songs!

Hallo en Welkom bij PianoChordsCompass!
Dit app kan u meer dan 2500 snaren tonen, allen met authentiek groot piano geluid.
Selecteer gewoon een akkoord wortel (sleutel) aan de linkerkant, akkoordtype in het midden, en, als je wilt, een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant. Nee, luister naar het!
U dit akkoord omkeren. Doe het opnieuw.
Nu, doe je het! Veel plezier met de PianoChordsCompass!

Related Posts