Piano Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Ontdek meer dan 2500 piano akkoorden met PianoChordsCompass!

Met PianoChordsCompass, een handige app met virtuele toetsenbord en muziekpapier, kunt u de perfecte akkoorden vinden voor uw pianomuziek. Profiteer van meer dan 2500 authentieke Grand Piano-akkoorden en leer op uw eigen tempo. Maak zelfs uw eigen virtuele bladmuziek!

Deze app toont u hoe u toegang kunt krijgen tot en meer dan 2500 akkoorden kunt uitproberen. Selecteer gewoon een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant (ideaal voor jazzakkoorden).Met PianoChordsCompass leert u de akkoorden voor piano, Grand Piano, Baby Grand Piano, een elektronisch toetsenbord/synthesizer en een orgel.
Of u nu een aspirant-pianist bent of een ouder die op zoek is naar een geweldige manier om uw kinderen kennis te laten maken met de piano, PianoChordsCompass is de app voor u! Met deze app kunt u uw lessen zo lang of zo kort maken als u wilt, en u kunt zich zelfs concentreren op specifieke muzieknoten.
PianoChordsCompass is ook eenvoudig te gebruiken. U kunt elk akkoord spelen met authentiek pianogeluid, en zelfs uw geselecteerde akkoord in de Editors slepen en neerzetten om uw eigen virtuele bladmuziek te maken. U kunt zowel de geschreven noten als de toetsenbordafbeelding gebruiken en de app ondersteunt Treble Clef en Bass Clef voor geschreven noten.
Bovendien ondersteunt de app snaar inversies en 56 verschillende akkoordtypes, waaronder Maj, Maj 6, min 9, Dim 7, AugAdd9 en meer. Met de volume regeling en Retina graphics is PianoChordsCompass de perfecte app voor elke pianoliefhebber.
Probeer onze gratis versie van PianoChordsCompass Lite en ontdek wat deze app voor u kan doen!

Probeer onze gratis versie van piano akkoorden Compass Lite!

“PianoChordsCompass toont meer dan 2500 authentieke pianosnaren. Selecteer eenvoudig een akkoordwortel en -type en luister naar het akkoord. U kunt het akkoord ook omkeren. Geniet van de PianoChordsCompass-app!”

  • Find the perfect chord voicing  for your songs!

Related Posts