Photo Gun Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Verbeter 1000 Foto’s in één keer met PhotoGun Lite!

Onthul het geheime wapen voor foto-verbetering met PhotoGun Lite, een gratis foto-verwerkingsapp waarmee je tegelijk honderden, of zelfs duizenden digitale foto’s kunt verbeteren. Met 7 krachtige verbeteringen – vignettering, spiegelen, grijstinten, RGB-volgorde, vervagen, omkeren en kleurbalans – kun je jouw perfecte foto’s creëren.

Met PhotoGun Lite kun je ook jouw digitale foto’s converteren naar een ander formaat (bijv. JPEG, PNG, etc.), hen hernoemen en zelfs een eigen bewerkingsstroom maken. Je kunt de volgorde van de bewerkingen wijzigen en stromen opslaan voor latere gebruik, en je kunt zelfs tijdens elk proces een voorbeeld van de resultaten bekijken!

Lever jouw foto’s naar de volgende niveau met de volgende verbeteringen in PhotoGun Lite:

-Vignettering creëert een creatief effect dat zich richt op het midden van jouw digitale foto’s en vervaagt de randen, ideaal voor het verbeteren van fotoportretten.
-Mirroring laat je jouw foto’s spiegelen, verticaal of horizontaal, waardoor spiegelbeelden van jouw originele foto’s worden gemaakt.
-Grijswaarden veranderen kleurafbeeldingen in zwart-wit-afbeeldingen.
-RGB-volgorde maakt het mogelijk om de kleurkanalen te wisselen en de kleur van objecten in jouw digitale foto’s te veranderen.
-Blur verbergt onnodige details in jouw foto’s (zorg ervoor dat je het gewenste niveau van vervaging selecteert).
-Omkeren omkeert de kleuren van jouw gekleurde foto’s en maakt ze eruit zien als fotofilmnegatieven.
-Kleurbalans past helderheid, contrast en verzadiging van jouw digitale foto’s.

De volledige versie van PhotoGun bevat 10 extra verrichtingen, zoals resize, crop, watermerk, etc. Bekijk de volledige lijst in de app-beschrijving en upgrade naar de volledige versie voor nog meer mogelijkheden!

  • Process-1000-photos-at-once0

Related Posts