Photo GUN - Neonway
Available_on Free_Trial


Bewerk al uw Foto’s automatisch!

Uw foto-processing Secret wapen!
Het kanon van de foto is een foto die app verbetert die u toestaat om grote partijen digitale Foto’s gelijktijdig te verwerken (honderden of zelfs duizenden beelden). Profiteer van de verschillende activiteiten van Photo Gun om uw ideale Foto’s te maken! Selecteer uw fotobestanden, Sleep & drop ze in het app-venster, kies dan de operaties die u wilt gebruiken, dan achterover leunen en kijken foto geweer proces uw digitale Foto’s!

Photo Gun u ook uw fotobestanden te converteren naar een ander bestandsformaat (bijv. JPEG, PNG, TIFF, bmp. XPM, ppm) en hernoem je digitale foto’s. U om het even welk aantal beschikbare verrichtingen selecteren om uw eigen aangepaste verrichtings stromen te creëren en de orde van verrichtingen binnen een stroom te veranderen om uw ideale Foto’s te creëren. Als u dezelfde bewerkings stroom over en voorbij wilt gebruiken, slaat u deze op als een voorinstelling. Wilt u zien hoe uw digitale Foto’s eruitzien in elke fase? Klik op het oog symbool en Bekijk hoge resolutie Foto’s in het preview-venster.

Photo Gun biedt u de volgende foto verwerkings bewerkingen:
-Resize past de grootte van uw foto, hetzij door percentage of door pixels om ze geschikt te maken voor gebruik op uw persoonlijke of zakelijke websites, blogs, e-mails en in sociale media berichten.
-Kleurbalans helpt u om fine-tunen helderheid, contrast en verzadiging van uw gekleurde foto’s.
-Vignettering is een creatief effect met een focus in het midden van uw Foto’s en wazige randen. Fotoportretten worden vaak gemaakt met dit effect.
-Watermark u toevoegen foto watermaks, uw bedrijfslogo, of auteursrechtelijk beschermde tekst met aanpasbare niveaus van transparantie en andere parameters om ongeoorloofd gebruik van uw digitale Foto’s te voorkomen.
-Crop u afgesneden onnodige delen van uw foto’s.
-Roteren verandert de hoek van uw foto’s.
-Mirror stelt u in staat om mirrow beelden van uw digitale Foto’s te maken door ze horizontaal of verticaal te spiegelen.
-Blur verduistert overbodige details in uw Foto’s (niveaus van vervaging zijn aanpasbaar).
-Randen maakt een frame voor foto’s. U kiezen uit een verscheidenheid van frame diktes en kleuren.
-RGB-orde verandert de Oder van de kleurkanalen, die u toestaat om de kleur van objecten of groepen van objecten in uw gekleurde Foto’s te veranderen.
-In grijswaarden worden gekleurde afbeeldingen omgezet in zwart-wit.
-Histogram optimalisatie verbetert automatisch alle digitale Foto’s in uw partij die werden genomen onder vergelijkbare omstandigheden.
-Binarize u monochrome beelden te maken door het aanpassen van hun drempelwaarden.
-Omkeren u de kleuren van uw gekleurde Foto’s omkeren, en om uw zwart-wit digitale Foto’s om te zetten in negatieven.

Kan niet wachten om te beginnen met werken aan uw Foto’s?

Download Photo Gun nu!
Probeer dan onze gratis versie van Photo Gun Lite.

  • Edit-all-your-photos-automatically4

Related Posts