Photo GUN - Neonway
Available_on Free_Trial


Automatische fotoverwerking met Photo Gun!

Onthul het geheim achter de ultieme verwerking van uw foto’s met Photo Gun! Dit revolutionaire foto-app-verbeterende kanon verbetert uw digitale foto’s door gelijktijdig honderden of zelfs duizenden foto’s te verwerken. Het is eenvoudig en snel: selecteer uw fotobestanden, sleep & drop ze in het app-venster en kies de bewerkingen die u wilt gebruiken. Zet uw voeten omhoog en laat het foto-kanon de rest doen!

Photo Gun biedt u de mogelijkheid om uw fotobestanden te converteren naar andere bestandsformaten (bijv. JPEG, PNG, TIFF, bmp, XPM, ppm) en ze te hernoemen. Selecteer zoveel bewerkingen als u wilt en creëer uw eigen aangepaste bewerkingsstroom. Bewaar uw bewerkingsstroom voor hergebruik door ze op te slaan als een voorinstelling. Wilt u zien hoe uw digitale foto’s er tijdens elke fase uitzien? Klik op het oogsymbool en bekijk hoge resolutie foto’s in het preview-venster.

Met Photo Gun kunt u de volgende bewerkingen uitvoeren op uw foto’s:

-Resize – past de grootte van uw foto aan door percentage of pixels, zodat ze geschikt zijn voor gebruik op uw persoonlijke of zakelijke websites, blogs, e-mails en in sociale media berichten.
-Kleurbalans – stelt u in staat om helderheid, contrast en verzadiging van uw gekleurde foto’s te verfijnen.
-Vignettering – is een creatief effect met een focus in het midden van uw foto’s en wazige randen, vaak gebruikt bij fotoportretten.
-Watermark – voegt foto watermerken, uw bedrijfslogo of auteursrechtelijk beschermde tekst toe met aanpasbare niveaus van transparantie en andere parameters om ongeoorloofd gebruik van uw digitale foto’s te voorkomen.
-Crop – snijdt onnodige delen van uw foto’s af.
-Roteren – verandert de hoek van uw foto’s.
-Mirror – stelt u in staat om spiegelbeelden van uw digitale foto’s te maken door ze horizontaal of verticaal te spiegelen.
Probeer dan onze gratis versie van Photo Gun Lite.

  • Edit-all-your-photos-automatically4

Related Posts