Notes Finder Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Verbeter uw muzieklezen met Notes Finder Lite!

Notes Finder Lite is de oplossing voor uw zoektocht naar noten en akkoorden. Deze gratis app biedt u de mogelijkheid om uw bladmuzieklezen en muziekleervaardigheden in slechts enkele minuten per dag te verbeteren. Met de aanpassingsmogelijkheden voor het volume en de trainingsmodule, kunt u uw balalaika of banjo bladmuziek op een eenvoudige manier beheersen.

Notes Finder Lite heeft 2 modi: Noten vinden en Oefenen. In de modus Noten vinden, kunt u diverse noten verkennen door uw vinger te bewegen over de virtuele muziekplaat. Het fretboard van uw geselecteerde instrument toont heldere punten op de locatie van de noten, waardoor u snel de noten kunt vinden die u zoekt. Tik op de noten op het muziekblad om het geluid te horen. In de omgekeerde modus kunt u de noten vinden door op de virtuele snaren te tikken en de toelichting op het virtuele muziekblad verandert daarom.

In de oefenmodus kunt u uw kennis testen door te raden welke nota wordt getoond op het virtuele instrument. Meet uw vooruitgang elke keer dat u oefent en verbetert u uw bladmuzieklezen en muziekleervaardigheden. Download Notes Finder Lite nu en ontdek de mogelijkheden!

Wilt u meer instrumenten verkennen? De volledige versie van deze app, Notes Finder, biedt 7 instrumenten: gitaar, basgitaar, ukulele, viool, mandoline, banjo en Balalaika.

  • Learn-music-notes1

Related Posts