Notes Finder Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer de muziek noten!

Heeft u hulp nodig uitzoeken van de toelichting op uw banjo of Balalaika? Notes Finder Lite aan de redding! Deze gratis app kan u ook helpen leren hoe je bladmuziek lezen of verbeteren van uw muziek-lezen vaardigheden in slechts een paar minuten per dag!

De montages van dit app staan u toe om het volume en de opleidings waaier voor balalaika en banjo aan te passen.
Notes Finder Lite heeft 2 modi: vind notitie en training.

Met opmerking zoeken u verschillende notities verkennen. Selecteer banjo of Balalaika, en beweeg je vinger naar boven of beneden de virtuele muziek plaat om de notitie te vinden die je nodig hebt. Op hetzelfde moment, de heldere stippen op de fret Raad van uw geselecteerde instrument zal u tonen waar deze nota te vinden. Als er meer dan één positie voor de nota op de Raad van de fret is, zult u veelvoudige punten zien. Tik op notities op het muziekblad om het geluid te horen.

Nu, doe dit in omgekeerde en tik op de virtuele snaren om notities te vinden. De toelichting op de Virtual Music Sheet zal dienovereenkomstig veranderen.

Als u reeds een paar nota’s kent, u naar opleiding gaan. Wanneer u begin tikt, zal app u een punt op het virtuele instrument van uw keus tonen. Gissing welke nota het is! Zet uw kennis op de proef, en meet uw vooruitgang elke keer dat je speelt!

Download Notes Finder Lite nu!

Wilt u meer instrumenten verkennen? De volledige versie van deze app, Notes Finder, biedt 7 instrumenten: gitaar, basgitaar, ukulele, viool, mandoline, banjo en Balalaika.

  • Learn-music-notes1

Related Posts