Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter uw nota-lezend vaardigheden!

Wilt u leren hoe te om bladmuziek voor verschillende snaarinstrumenten te lezen en de nota’s te vinden u op uw instrumenten nodig hebt? Met Notes Finder u kiezen uit 7 verschillende instrumenten: gitaar, basgitaar, viool, mandoline, ukulele, banjo en Balalaika. U het verbeteren van uw muziek-lezen vaardigheden met behulp van deze app slechts een paar minuten per dag! Kies een of meerdere instrumenten!

Alle instrumenten in dit app komen met regelbare volume en opleidings waaier. Voor gitaar en basgitaar u ook het gewenste type notatie kiezen.

Notes Finder heeft 2 modi: vind notitie en training.

Met opmerking zoeken u verschillende notities verkennen. Selecteer uw instrument en beweeg uw vinger naar boven of onder de virtuele muziek plaat om de notitie te vinden die u nodig hebt. Op hetzelfde moment, de heldere stippen op uw geselecteerde instrument zal u tonen waar deze nota te vinden, en als er meer dan een positie voor de notitie op uw instrument, ziet u meerdere stippen. Tik op notities op het muziekblad om het geluid te horen.

U dit ook doen in omgekeerde en tik op de virtuele snaren om notities te vinden. De toelichting op de Virtual Music Sheet zal dienovereenkomstig veranderen.

Als u reeds een paar nota’s kent, u naar opleiding gaan. Wanneer u begin tikt, zal app u een punt op het virtuele instrument van uw keus tonen. De stip staat voor de notitie die u moet vinden. Zet uw kennis op de proef, en meet uw vooruitgang elke keer dat je speelt!

Download Notes Finder nu!
Probeer onze gratis versie van  Notes Finder Lite

  • Improve-your-note-reading-skills0

Related Posts