Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Verbeter uw nota-lezend vaardigheden!

Ben je op zoek naar een manier om bladmuziek voor verschillende snaarinstrumenten te lezen en de noten op jouw instrumenten te vinden? Notes Finder biedt een unieke oplossing voor jou. Kies uit 7 verschillende instrumenten: gitaar, basgitaar, viool, mandoline, ukulele, banjo en Balalaika. Verbeter je muziek-lezen vaardigheden in slechts een paar minuten per dag!

Alle instrumenten in deze app zijn voorzien van een regelbaar volume en opleidingsmogelijkheid. Voor gitaar en basgitaar kun je ook het gewenste type notatie kiezen. Notes Finder biedt 2 modi: notitie vinden en training. In de modus notitie vinden kun je verschillende noten verkennen door je vinger naar boven of onder de virtuele muziekplaat te bewegen. De heldere stippen op het geselecteerde instrument laten je zien waar deze noten te vinden zijn. Als er meerdere posities voor de noten op het instrument zijn, zie je meerdere stippen. Tik op de noten op het muziekblad om het geluid te horen.</

Je kunt ook in omgekeerde volgorde werken en op de virtuele snaren tikken om noten te vinden. De toelichting op de Virtual Music Sheet verandert dan corresponderend. Als je al een paar noten kent, kun je naar de modus opleiding gaan. Tik om te beginnen en de app toont je een punt op het virtuele instrument van je keuze. De stip staat voor de notitie die je moet vinden. Test je kennis en meet je vooruitgang elke keer dat je speelt!

Download Notes Finder nu en verbetert je nota-lezende vaardigheden!

Probeer onze gratis versie van  Notes Finder Lite

  • Improve-your-note-reading-skills0

Related Posts