Muziekinstrumenten - Neonway

Snaar muziekinstrumenten!

Muziek is iets dat altijd is gebeurd met een persoon. Met muziek krijgers ging op wandelingen, gevierd feestdagen, bruiloften, evenals trieste gebeurtenissen, zoals begrafenissen. Nu omringt muziek een persoon letterlijk overal. Omdat het erg populair is, zijn er zo veel genres en soorten muziek. Dienovereenkomstig zijn er veel muziekinstrumenten, die elk kunnen worden toegeschreven aan een bepaalde categorie.

Snaarinstrumenten zijn instrumenten waarin geluid afkomstig is van de oscillatie van snaren. Zij, op hun beurt, zijn onderverdeeld in verschillende soorten, ondanks de gedeeltelijke gelijkenis van de structuur-de aanwezigheid van strings, waarvan het aantal kan variëren afhankelijk van het specifieke instrument. Snaarinstrumenten zijn onderverdeeld in typen na de manier van het uitpakken van geluid-knijpen, boog of klap.

Plucking instrumenten omvatten instrumenten zoals gitaar, balalaika, harp en anderen. Om te spelen op hen genoeg plukt van individuele snaren met de vingers of een speciaal instrument-een plectome.

Het bekendste percussie-instrument van strijkers is de piano. Het geluid komt van de impact van een kleine hamer op de snaren. Een even interessant instrument van dit type is de clavicord. Het geluid hier wordt echter op een andere manier gemaakt: speciale apparaten drukken de snaren op een hard oppervlak, dus als je aanraakt beginnen ze te schommelen en daarom geluid te creëren.
Ook gedeeltelijk aan dit type instrumenten kan worden toegeschreven aan sommige boog instrumenten waarop het mogelijk is om geluid te extraheren door een klap op de snaren.
Boog instrumenten omvatten viool, contrabas, altviool, cello en andere instrumenten, waarvan de klanken kunnen worden geëxtraheerd met een speciale instrument-Bow. Als je ze langs de snaar leidt, dan is er een beweging van de snaar, wat de oscillatie en, dienovereenkomstig, het geluid betekent.

Er zijn ook snaarinstrumenten die niet in een bepaalde categorie kunnen worden ingedeeld, omdat hun structuur u in staat stelt om geluid op een totaal andere manier te extraheren dan in vorige categorieën wordt weergegeven. Er is bijvoorbeeld een harp, waarvan het geluid wordt geëxtraheerd zonder het aan te raken, en specifieker-trillingen van de lucht. Of, bijvoorbeeld, als de snaren staal zijn, u een dergelijk instrument te spelen met behulp van een magnetisch veld. Verrassend, nietwaar? Er zijn ook meer bekende manieren om geluid te extraheren, maar de muzikant heeft geen direct contact met strijkers (bijv. dezelfde piano).
Net als deze, zelfs op het voorbeeld van een categorie van muziekinstrumenten, u praten over muziek voor uren.

Download de tekst als PDF-bestand.