Muziekinstrumenten -2 - Neonway

Classificatie van muziekinstrumenten!

Symfonie Orkest. Ensembles. Leidende geleiders. Solisten. Eenmaal, elk van de volleerde muzikanten voelden op zich de impuls om zichzelf en anderen de geluiden van muziek te geven. En in dit stadium, de persoon koos een tool waarmee je de harten van de luisteraar bereiken.

Wat iemand heeft, is een stem. De meest veelzijdige tool, het bezit van die is perfect behalve als een wonder, kan niet worden aangeroepen. Het is altijd met de eigenaar, geen speciale dragers voor vervoer is het niet vereist. De kosten alleen van training met een goede leraar.

Instrumenten waarvan de muziek “geblazen” wordt, worden Brass genoemd. De bekendste: harmonica, trompet, saxofoon… Hier moet je zowel op de tool zelf, en op de zaak voor zijn uitvoering. Niet te vergeten kleppen, mondstuk, kurk, apparaten om het geluidsvolume te veranderen. Goede blaasinstrumenten omdat ze niet zwaar zijn bij het dragen, hoeft u geen geld uit te geven aan het instellen van het geluid van het instrument, en het blijkt dat u uw vaardigheden verbeteren waar u maar wilt.


Alle instrumenten met snaren zijn snaarinstrumenten. Hier komt direct aan de geest piano, gitaar, viool… Het is vrij duur voor sommige vertegenwoordigers van deze serie, is het noodzakelijk om constant het instrument aan te passen: elke Shake dreigt de snaren te breken. Met een speciale vaardigheid kun je het natuurlijk zelf doen. Niet elk snaar instrument dat u zult meenemen, bijvoorbeeld, naar de concurrentie van performers. Het is goed als het een balalaika is. Hoe zit het met de piano? Ik denk dat het ook niet gemakkelijk zal zijn met de harp…

Drum, litavrs-met zijn eenvoud zullen deze percussie-instrumenten behoorlijk moeilijke muziek geven. Dit onvervangbaar gevoel van ritme in elk werk zal leuk zijn om te trillen in je hele lichaam. Natuurlijk, deze muziekinstrumenten zijn niet goedkope, hetzij-zoals al het bovenstaande, ze zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen, als een persoon, zodra hij de muziek in zijn hart hoorde, resoneerde met hem in alles wat tegen hem kwam: van een teef, om stuk metaal. Ondanks het feit dat nu muziek complexer is geworden, veelzijdig, veeleisend voor zijn artiesten, zijn er mensen die gewoon hun muzikale smaak kunnen hebben om de harten van miljoenen te winnen.

Deze classificatie onthult natuurlijk niet de hele verscheidenheid aan instrumenten, maar het zal op zijn minst duidelijk zijn, zelfs voor degenen die door de aard van hun activiteiten geen van de dirigenten in de muziekwereld zijn tegengekomen.

Download de tekst als PDF-bestand.