Music as an energizing method - Neonway

De juiste muziek steunt de hersenen met energie.

Elke persoon heeft de mogelijkheid van het gebruik van muziek als een verkwikkende methode. Sinds het moment waarop de mensheid kwam met muziek, ze gebruikten het om hun dagelijkse behoeften te dienen. Bijvoorbeeld, het werd gebruikt als een slaapliedje voor de kinderen ‘s nachts, of voor het verhogen van geesten in soldaten. De lijst van gemeenschappelijke muziek gebruikt is groot en zo lang als de oudste geschiedenis van de mensheid zelf.

In ons tijdperk van Hi-Tech, Alfred Tomatis creëerde een zeer technologische methode van het blootstellen van het potentieel van de kracht van het geluid, dat echte “bovennatuurlijke kracht” component van de muziek die kan verheffen de mentale capaciteiten van een persoon voor zijn gezondheid en energieke Opladen. Volgens de heer Tomatis, deze energie is afkomstig van geluid. Echter, de heer Tomatis niet alleen stoppen met verheffende muziek. Dankzij het gebruik van ingewikkelde instrumenten en door het nemen van speciale metingen, ontdekte hij welke geluidsfrequenties het emotionele en fysieke niveau van de persoon kunnen beïnvloeden: ofwel geef hem energie of neem het weg.
Bent u geïnteresseerd in het vinden van hoe het werkt?
De heer Tomatis kwam met verrassende conclusies. Hij verklaarde het volgende: “het menselijk oor is niet alleen bedoeld om te horen, maar ook om het lichaam en geest te ondersteunen met energie.” Bij het uitvoeren van experimenten met de muziek van bekende componisten, zoals Mozart van Bach, de heer Tomatis merkte op dat het proces van vermoeiend als gevolg van stress gebeurt er als de grijze materie van de hersenen (neuronen) krijgt voldoende elektrische energie. Dat betekent dat ze gewoon niet over de voldoende sterkte. Zijn verklaring is dat neuronen werken als kleine macht batterijen. Ze creëren een elektrische lading in de hersenen van de persoon, het ondersteunen van de hersengolven, en op hun beurt deze golven zijn geregistreerd op de EEG. Op het eerste gezicht, je zou kunnen dat deze kleine batterijen worden opgeladen door de stofwisseling functie van het menselijk lichaam, maar in werkelijkheid is dat niet het geval is. Dit is waar het hart van de ontdekking van de heer Tomatis ligt. Cellen-batterijen worden opgeladen met het geluid, terwijl orgaan van Corti cellen zijn verantwoordelijk voor de transformatie van energie afkomstig van externe bronnen. 24600 lange cellen verspreid in rijen zijn dansen op elk geluid. Als resultaat van deze dans, wordt de energie geproduceerd die in het menselijke brein komt en ook gedeeltelijk wordt gespleten weg en aan de spieren van het organisme door de kleine hersenen gegeven.

Het menselijk brein wordt ondersteund door de energie van hoogfrequente geluiden en neemt ook de druk van de spieren weg door het verstrekken van verschillende rebalancing in het lichaam. Zelfs nadat het luisteren is gestopt, gaat dit effect verder. De methode van “super-learning” komt uit deze wortel. Nochtans, als u enkel aan de geluiden luistert zult u geen energie ontvangen. In het bijzonder, de ontdekking van de heer Tomatis ‘ laat zien waarom Noord-Amerikanen niet kunnen levensenergie te ontvangen tijdens het luisteren naar de muziek uit de barokke tijd, net als degenen die wonen in Oost-Europa. Er is iets conjunctieve te horen dat “vuil” van het geluid, terwijl Oost-Europeanen worden gebruikt om een goede geluids achtergrond.
M. Tomatis ontdekte ook dat de muziek met de moedertaal van de persoon meer gebruikelijk wordt. Als gevolg hiervan, mensen waarnemen muziek heel anders. De spel waaier van zij die Slavic talen spreken bevat geluidsgolven van zowel zeer lage als zeer hoge frequenties, terwijl de Amerikaanse en Britse sprekers veel strakkere grenzen hebben.

Je bent geboren met de mogelijkheid om een breed scala van geluiden waarnemen met frequenties van maximaal 20000 Hz. Dan leeftijd, oor-infecties, en een constante geluidsoverlast weg te nemen van je waarneming. Het geluid van een Jackhammer het uitvoeren van 3500 hits per minuut, het geluid van het verkeer, sirenes, metro, schreeuwen muziek en bonzen geluiden allemaal lager het gehoor bereik. Volgens de heer Tomatis, een van de belangrijkste factoren waarom we beginnen te voelen slechter met de leeftijd is het feit dat we niet in staat zijn van het waarnemen van de hoge frequentie geluiden die worden verondersteld om ons op te laden.

In 1982, Doctor David Lipscomb, die werkte met geluid in de Tennessee University Laboratory, vastgesteld dat 60% van de studenten die in de Universiteit hebben significante gehoorproblemen in de hoge frequentie varieert. Hun hoorzitting was vergelijkbaar met die van oude mensen. Dr Lipscomb zei dat “deze jonge mensen beginnen hun leven met de oren van oude mannen.”
Is er een kans om uw gehoor te herstellen?
Dit is waar de Tomatis methode komt om te schitteren. Het is gebaseerd in de vernieuwing van het gehoor met behulp van geluid. Zelfs als het paradoxaal klinkt, besliste m. Tomatis het helende effect van geluid en muziek aan te pakken. M. Tomatis zegt: “de oren bestaan om gebruik aan de persoon vanuit het oogpunt van fysica en psychiatrie te brengen.” Om de geest te verlichten, geluiden met een frequentie van maximaal 8000 Hz nodig zijn, omdat ze opladen van de “hersenen van de batterijen” in een veel sneller tempo. De heer Tomatis ontdekte ook dat muziek van klassieke componisten, zoals Mozart, meestal hoge frequentie geluiden bevat. Daarom wordt de hersenen sneller opgeladen. Echter, hij ontdekte ook dat in parallel met dat de lage frequentie geluiden negatieve effecten hebben op zowel de hersenen en het lichaam van een persoon. Bijvoorbeeld luchthaven of fabrieks geluiden. Terwijl de noten en hits in Rock-Music “consumeren de geest.”

 

Related Posts