mini PNG Lite - Neonway
Available_on Free_Trial

Optimaliseer uw PNG-bestanden met mini PNG Lite

Met mini PNG Lite kunt u eenvoudig de grootte van uw PNG-bestanden verkleinen en ruimte besparen. Onze unieke lossy compressiealgoritme is de sterkste beschikbaar en kan meer dan 80% van de PNG-gegevens verminderen.

Met onze “sleep & drop” functie kunt u gemakkelijk afbeeldingen en mappen naar het app-venster slepen. Bovendien kunt u de oorspronkelijke structuur van bestanden en mappen behouden, zelfs als u niet-PNG-bestanden wilt kopiëren of verplaatsen.
U kunt een voorbeeld zien van alle verwijderde PNG-bestanden voor en na de compressie met behulp van onze ingebouwde viewer. Tijdens het compressieproces geeft de tool ook nuttige informatie zoals de hoeveelheid opgeslagen ruimte, het aantal bestanden en de voortgang weer.
Met onze batch conversie ondersteuning kunt u meerdere bestanden tegelijkertijd comprimeren. Ook ondersteunen we het comprimeren van hoge resolutie beelden en hebben we een speciaal optimaliserings traject voor grijswaardenafbeeldingen.
Na voltooiing van de compressie, waarschuwt het hulpprogramma u en wordt de doelmap weergegeven. Probeer mini PNG Lite vandaag nog uit en ontdek hoeveel ruimte u kunt besparen.

Probeer onze volledige versie van miniPNG!