mini PNG - Neonway
Available_on Free_Trial

De meest efficiënte PNG lossy compressie-tool op de markt!

Ons belangrijkste doel bij “mini PNG” is om de grootte van PNG-afbeeldingen te verminderen, zodat u veel ruimte kunt besparen. Met onze tool kunt u uw PNG-bestanden comprimeren, waardoor ze veel minder ruimte in beslag nemen in uw apps, op uw websites, in uw e-mails, op uw USB-drives, enzovoort.

Unieke functies van “mini PNG”

– De sterkste PNG lossy compressie-algoritme beschikbaar, waarmee meer dan 80% van de PNG-gegevens verminderd kan worden.
– Slepen en neerzetten van PNG-afbeeldingen en mappen naar het venster van de app. Gebruik het voor zoveel afbeeldingen als u wilt!
– Optie om de oorspronkelijke structuur van bestanden en mappen te behouden, evenals het kopiëren van afbeeldingen, teksten en andere niet-PNG-bestanden.
– Voorbeeld van alle verwijderde PNG-bestanden voor en na de compressie met behulp van de ingebouwde viewer.
– Gedurende het compressieproces geeft de tool de hoeveelheid opgeslagen ruimte, het aantal bestanden en andere nuttige informatie weer.
– Ondersteuning voor batchconversie.
– Compressie van hoge resolutie beelden.
– Speciaal optimalisatie-traject voor grijswaarden-afbeeldingen.
– Mogelijkheid om de bestemming voor uw gecomprimeerde PNG-bestanden te wijzigen.
– Na voltooiing van de compressie waarschuwt het programma u en wordt de doelmap weergegeven.
– En nog veel meer.
Met “mini PNG” kunt u zeker zijn van de beste prestaties en efficiëntie in het comprimeren van PNG-afbeeldingen, zodat u meer ruimte kunt besparen en uw werk sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Probeer het vandaag nog uit!

Probeer onze Lite-versie van miniPNG Lite!

  • De_sterkste_PNG_lossy_compressiealgoritme_beschikbaar_4