MetroGnome Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Metronoom-app voor kinderen!

Is uw kind bezig met het bespelen van een muziekinstrument en heeft hij/zij moeite met het onderhouden van tempo? Laat ons u helpen om dit te veranderen met MetroGnome Lite! Deze gratis, interactieve metronoom-app maakt het oefenen van het tempo tot een leuk spel met stripfiguren en geluidseffecten.

De app biedt zowel visuele als geluidseffecten, die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Bij het afspelen met alleen visuele effecten, kan het geluid worden gedempt en kan het kind een schattige kabouter volgen die zijn ogen beweegt op de beat en een bij die landt op zijn neus bij de eerste beat van elke maat. Bij audio-alleen afspelen, zullen de visuele effecten worden uitgeschakeld en zal een kristallen klok het ritme aangeven met een klassiek metronoomgeluid als begeleiding.

Met beide effecten geactiveerd, maakt MetroGnome Lite het oefenen van het tempo nog leuker voor uw kind. De app stelt het kind in staat om muzikaal ritme te gebruiken, in te stellen hoeveel slagen per minuut en slagen per maat, en de volledige versie biedt zelfs meer variatie, zoals Andante, Moderato, Allegro en Presto. Probeer MetroGnome Lite nu! Download ook onze volledige versie, MetroGnome.

  • Metronome-for-children0

Related Posts