MetroGnome Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Metronoom voor kinderen!

Speelt uw kind een muziekinstrument? Heeft hij of zij genieten van het oefenen en het bijhouden van tempo? No? Laat ons u helpen dat te veranderen met MetroGnome Lite! Deze gratis interactieve metronoom app verandert het tempo in een leuk spel met stripfiguren en geluidseffecten.

De visuele en geluidseffecten van deze metronoom software kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.
Voor visuele effecten-alleen spelen, demp het geluid en Bekijk een schattige kabouter zijn ogen te verplaatsen naar de beat en een Bee land op zijn neus met de eerste beat van elke maatregel, of volg de rij van de bijen boven zijn hoofd dat een maatregel vertegenwoordigen (de eerste beat van de maatregel wordt vertegenwoordigd door t Hij Bee met fladderen vleugels).

Voor audio-alleen afspelen, schakelt u de visuele effecten. De Kabouter zal zijn ogen sluiten en de rij bijen zal verdwijnen. Het geluid van een kristallen klok zal de eerste beat van elke maatregel aan te kondigen, en de Tick-Tock van de klassieke metronoom geluid zal tellen uit de rest van de beats.

Natuurlijk, het spel krijgt veel meer plezier met zowel de visuele en geluidseffecten samen gebruikt om uw kind te helpen met metronoom training!

Deze metronoom software staat uw kind toe om of Largo of Adagio muzikaal ritme te gebruiken (de volledige versie van dit app heeft ook Andante, Moderato, Allegro en Presto), reeks het aantal slagen per minuut en slagen per maatregel.
MetroGnome Lite maakt metronoom training een kinderspel!

Download MetroGnome Lite nu! Probeer onze volledige versie MetroGnome!

  • Metronome-for-children0

Related Posts