MetroGnome - Neonway
Available_on Free_Trial


Metronoom-speciaal ontwikkeld voor kinderen!

Heeft uw kind hulp nodig houden tempo bij het afspelen van een muziekinstrument? Heb je hulp nodig om hem of haar te motiveren om te blijven oefenen? Laat MetroGnome beurt tempo in een spannend spel! Onze stripfiguren en leuke geluidseffecten zullen de metronoom training letterlijk omzetten in een kinderspel!

Deze interactieve metronoom app laat uw kind toe om een muzikaal ritme van een lijst van populaire tempo opties te plukken en het aantal slagen per minuut, evenals slagen per maatregel aan te passen.

MetroGnome biedt zowel visuele als geluidseffecten met Retina-support en fullscreen-modus om te helpen met de metronoom training van uw kind.

Een schattige kabouter beweegt zijn ogen naar de beat, en een Bee landt op zijn neus met de eerste beat van elke maatregel. Boven het hoofd van de Kabouter staat een rij bijen voor een maat, en de bijen volgen ook de beats. De bijen met de fladderen vleugels vertegenwoordigt de eerste beat van de maatregel.

Een kristallen klok kondigt de eerste beat van elke maatregel, en de Tick-Tock metronoom geluid telt de rest van de beats.

Met deze metronoom software u de visuele en geluidseffecten samen of afzonderlijk gebruiken. Als je de visuele effecten uitschakelt voor alleen audio-spelen, zal de Kabouter zijn ogen sluiten en zal de rij bijen verdwijnen. U er ook voor kiezen om het geluid te dempen en de visuele effecten op te houden.

MetroGnome is getest en goedgekeurd door kinderen. Het is gemakkelijk en leuk om te gebruiken, en het maakt het houden van tempo een stuk spannender!
MetroGnome nu downloaden! Of probeer onze gratis versie van de Metro Gnome Lite.

  • Metronome-developed-specifically-for-children0

Related Posts