MetroGnome - Neonway
Available_on Free_Trial


Verbeter de Metronoom Training van Uw Kind met MetroGnome!

Zijn uw kinderen op zoek naar een leuke manier om het tempo bij te houden tijdens het spelen van hun muziekinstrument? Is het moeilijk om hen te motiveren om te blijven oefenen? Laat MetroGnome hen helpen! Onze interactieve metronoom-app verandert de training in een spannend spel, dankzij onze schattige stripfiguren en geluidseffecten.

Met MetroGnome kunnen uw kinderen kiezen uit een lijst van populaire tempo-opties en de slagen per minuut en slagen per maatregel aanpassen. Onze app biedt zowel visuele als geluidseffecten, ondersteund door Retina en fullscreen-modus, waardoor uw kinderen gemakkelijk kunnen werken aan hun metronoom-training.

Een schattige Kabouter beweegt zijn ogen mee op de beat, terwijl een Bij op zijn neus landt bij de eerste beat van elke maat. Boven het hoofd van de Kabouter bewegen ook bijen mee op de beats, waaronder een bij met fladderende vleugels die de eerste beat van elke maat vertegenwoordigt. Een kristallen klok kondigt de eerste beat aan, terwijl het Tick-Tock metronoom-geluid de rest van de beats telt.

Met MetroGnome kunt u de visuele en geluidseffecten samen of afzonderlijk gebruiken. Als u de visuele effecten uitschakelt voor alleen audio-spelen, sluit de Kabouter zijn ogen en verdwijnen de bijen. U kunt ook kiezen om het geluid te dempen en de visuele effecten te behouden.

MetroGnome is door kinderen getest en goedgekeurd, en het is gemakkelijk en leuk om te gebruiken! Verbeter de metronoom-training van uw kind en maak het houden van tempo leuker dan ooit met MetroGnome. Download het nu of probeer onze gratis versie van Metro Gnome Lite hier.

  • Metronome-developed-specifically-for-children0

Related Posts