Mandolin Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem uw mandoline snel en precies!

Wat hulp nodig Tuning uw mandoline? Probeer mandoline tuner! Onze app zal u helpen met het tuning proces, en het zal u ook helpen fine-tunen elk van de snaren met behulp van een chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning. Zet het volume op uw apparaat, zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld en laten we beginnen met Tuning uw mandoline!

Mandoline tuner heeft 11 pitch modi voor u om uit te kiezen. Selecteer degene die je wilt.
Op de bodem van het app venster, spelen de knopen het geluid voor elke koord van een volkomen gestemde mandoline. U deze knoppen alleen gebruiken of met de herhaalmodus, die het geluid van de door u geselecteerde tekenreeks herhaalt. U het grootste deel van het stemmen bereiken zonder uw handen van uw mandoline te nemen!

De chromatische tuner in het midden van het app venster wordt gebruikt voor het nauwkeurig afstemmen van individuele snaren. Speel een String, en als het perfect is afgestemd, zal de tuner groen knipperen. Als de tuner rood knippert, zal de string moet extra tuning. De chromatische tuner zal u tonen of uw string moet worden aangepast omhoog of omlaag. Als de pijl aan de linkerkant knippert rood, je snaar klinkt te laag en moet worden afgestemd. Als de pijl aan de rechterkant knippert rood, je snaar klinkt te hoog en moet worden afgestemd. Houd het afstemmen van de string totdat de chromatische tuner knippert groen. Ga verder met de volgende tekenreeks. Blijven gaan totdat alle van de snaren zijn perfect afgestemd en geniet van het spelen van uw mandoline!

Download mandoline tuner nu!

  • tune-your-mandolin-fast-and-precisely0

Hallo en Welkom bij mandoline tuner! Deze chromatische tuner zal u helpen bij het controleren van de melodie van uw mandoline en fine-tunen individuele snaren met authentieke mandoline geluid. Voor elke string zal het tonen u de
manier perfect te tunen.
Wat je ziet in het midden van het app-venster is een precieze chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning, dus zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld.
Het heeft 11 toonhoogte modi zoals barok, wetenschappelijke, Renaissance en anderen en de knoppen op de bodem zal het geluid voor elk van de snaren te spelen op een perfect afgestemde mandoline als zo. Er is ook herhaalmodus om u te helpen om te luisteren naar elke snaar zonder uw handen af van uw instrument. Dus neem een String die u wilt afstemmen van de string met behulp van de chromatische tuner.
Het zal u tonen of de string correct is afgestemd dat chromatische tuner zal groen knipperen. Of het moet worden aangepast wat meer dan zal het rood knipperen. Als deze pijl knippert rood je snaar klinkt te laag en moet worden aangepast. Als deze pijl rood knippert betekent dit dat uw string is ingesteld op hoog en moet worden afgestemd. Houd het aanpassen van de string tot de twee knippert groen en ga dan verder met de volgende string.
Geniet van een perfect afgestemde mandoline.

Related Posts