Mandolin Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem uw mandoline nauwkeurig en snel met de Mandoline Tuner-app!

Ben je op zoek naar een handige manier om je mandoline te stemmen? Dan is de Mandoline Tuner-app precies wat je nodig hebt. Onze app helpt je bij het tuningproces en maakt het ook mogelijk om elke snaren nauwkeurig af te stemmen met behulp van een chromatische tuner die ondersteuning biedt voor audio-ingang en microfoon.

11 pitch modi om uit te kiezen

Met onze app kun je kiezen uit 11 verschillende pitch modi. Selecteer de modus die het beste bij je behoeften past.

Eenvoudig te gebruiken knoppen

Aan de onderkant van het app-venster vind je knoppen waarmee je het geluid van elke snaren van een volkomen gestemde mandoline kunt afspelen. Je kunt deze knoppen zowel alleen gebruiken als met de herhaalmodus, waarmee het geluid van de door jou geselecteerde snaren wordt herhaald. Hierdoor kun je het stemproces volledig uitvoeren zonder je handen van je mandoline te halen!

Nauwkeurig afstemmen met de chromatische tuner

Met de chromatische tuner in het midden van het app-venster kun je elke snaren individueel nauwkeurig afstemmen. Speel een snaren, en als deze perfect is afgestemd, zal de tuner groen knipperen. Als de tuner rood knippert, moet je de snaren extra bijstemmen. De chromatische tuner toont je of de snaren omhoog of omlaag moeten worden aangepast. Als de pijl aan de linkerkant rood knippert, klinkt de snaren te laag en moet deze worden afgestemd. Als de pijl aan de rechterkant rood knippert, klinkt de snaren te hoog en moet deze worden afgestemd. Blijf de snaren bijstemmen totdat de chromatische tuner groen knippert. Ga verder met de volgende snaren en blijf dit doen totdat alle snaren perfect zijn afgestemd.

Download de Mandoline Tuner-app nu

Download de Mandoline Tuner-app nu en geniet van een nauwkeurig en snel gestemde mandoline!

  • tune-your-mandolin-fast-and-precisely0

Welkom bij Mandoline Tuner! Onze app biedt u een nauwkeurige chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning voor het fine-tunen van elke snaren van uw mandoline. Er zijn 11 toonhoogte modi beschikbaar en de knoppen op de bodem van de app zullen het geluid van een perfect afgestemde mandoline spelen. Gebruik de chromatische tuner om nauwkeurig te stemmen, het zal groen knipperen wanneer perfect afgestemd en rood als aanpassing nodig is. Geniet van een perfect afgestemde mandoline!

Related Posts