Mandolin Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


 

Leer Mandoline Noten lezen en herkennen met Mandoline Notes Finder!

Mandoline Notes Finder biedt een eenvoudige en effectieve manier om de mandoline te leren spelen. Besteed slechts enkele minuten per dag aan onze “Note Explorer”- en “Note trainer”-modi en u zult snel vooruitgang boeken in het lezen van muziekbladen en het herkennen van noten op de mandoline.

Onze applicatie bevat het volledige notenspectrum van de mandoline, met echte klanken die u zelfs kunt afstemmen. De Bass Clef-modi zijn ook beschikbaar, evenals de mogelijkheid om noten aan te duiden met scherpen en flats, letters (a, B, C) of solfège (do, re, MI) en het geluidsniveau te regelen. De gebruiksvriendelijke interface ondersteunt zelfs Retina-displays.

Met “Note Explorer”-modus kunt u de noten van de mandoline onder de knie krijgen. Dit is nuttig voor zowel beginners als gevorderde muzikanten. Zoek de noten door op de zoekknop “Opmerking zoeken” te drukken en bestudeer het virtuele muziekblad door de cursor omhoog of omlaag te bewegen. Tezelfdertijd zullen blauwe stippen op de nek van de virtuele mandoline u de locaties van de noten tonen. Probeer ook de noten op de nek van de mandoline te vinden door uw vingers op verschillende frets te plaatsen totdat u de juiste nota hebt gevonden.

Met “Note trainer”-modus kunt u uw vaardigheden verder verbeteren. Start de training door op “Training” en vervolgens op “Start” te drukken. Kijk naar de nek van de mandoline en raad de nota die wordt aangegeven door de blauwe stip. Deze oefening vereist niet alleen nauwkeurigheid, maar ook snelheid. Hoe meer u oefent, hoe beter uw resultaten. Met de “Bass Note trainer”-functie kunt u uw resultaten bijhouden en analyseren na elke training, zodat u uw zwakke en sterke kanten kunt identificeren. Vergelijk uw huidige resultaten met uw vorige resultaten en evalueer uw vooruitgang in het lezen van muziekbladen en het herkennen van mandoline noten. Stel uzelf uitdagingen en probeer uw High-Score te verbeteren!

  • improve-the-sight-reading-of-the-mandolin-notes0

Related Posts