Mandolin Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


 

Verbeter de zicht lezing van de mandoline Notes!

Mandoline Notes Finder biedt u een van de makkelijkste manieren om te leren hoe de mandoline te spelen. Wijden aan het slechts enkele minuten per dag en je leert hoe je muziekbladen met behulp van “Note Explorer”-modus te lezen. Voor meer geavanceerde leren gebruik “Note trainer”-modus.

Deze applicatie bevat het complete notitie bereik van de mandoline met zijn echte klanken (u zult zelfs uw eigen mandoline kunnen afstemmen, met deze klanken!) De Bass Clef modi zijn ook beschikbaar in de toepassing. Het omvat het opnemen van tonaliteit met scherpen en flats, met letters (a, B, C), en solfège (do, re, MI), met de mogelijkheid om het geluidsniveau te reguleren. Gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina displays.

“Note Explorer”-modus zal u tonen de nota’s van de mandoline. Het zal nuttig zijn voor zowel de beginners als gevorderde muzikanten. Druk op de zoekknop “Opmerking zoeken” en studie notities op een virtuele muziekblad door het bewegen van de cursor omhoog of omlaag. Tegelijkertijd zullen de blauwe stippen op de nek van de virtuele mandoline de locaties van de noten op die mandoline laten zien. Echter, u het tegenovergestelde doen, u uw vingers op verschillende frets van de nek van de mandoline totdat u de nodige nota te vinden. Deze notitie verschijnt ook op het muziekblad. Luister en probeer verschillende aantekeningen uit en maak een inspanning om hun plaats op de hals van de mandoline te herinneren.

Als u al een aantal noten geleerd, moet u proberen de “Note trainer”-modus. Start uw training door te drukken op “training” knop en vervolgens op “Start”. Dan moet je kijken naar de nek van de mandoline. Blauwe stip die zal verschijnen op het is de nota die u nodig hebt om te raden. Deze oefening heeft niet alleen termijnen, maar het vereist ook een vrij hoge snelheid. Echter, hoe meer je de praktijk, hoe beter is het resultaat! De functie genaamd “Bass Note trainer” zal uw resultaten opnemen en waarderen na elke trainingssessie; het zal u uw zwakke en sterke kanten tonen. U uw huidige resultaten vergelijken met de vorige, evalueren van uw vooruitgang in de muziekbladen lezen en mandoline Notes herkennen. U ook uitdaging jezelf en versla je vorige High-Score!

  • improve-the-sight-reading-of-the-mandolin-notes0

Related Posts