Mandolin Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De eenvoudigste manier om de mandoline te leren en spelen!

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en effectieve manier om de mandoline te leren spelen? Of wilt u uw akkoordenbibliotheek uitbreiden en onbekende, zeldzame akkoorden ontdekken? Dan is de gratis app, MandolinChords Lite, de perfecte oplossing voor u.

MandolinChords Lite biedt u toegang tot alle belangrijke soorten mandoline-akkoorden, inclusief fret- en vingerpositieafbeeldingen. Als u meer akkoorden wilt, zoals zeldzame en minder gebruikte akkoorden, kunt u upgraden naar de volledige versie, 120MandolinChords!

De app is ontworpen voor zowel rechts- als linkshandigen en biedt u een volume-regelaar en beelden met een hoge resolutie. U kunt één van de basisakkoorden afspelen met het authentieke geluid van de mandoline, de akkoorden leren terwijl u deze speelt of uw eigen akkoordenserie maken voor uw favoriete nummers of voor oefeningen. U kunt ook de toon van uw verzamelde snaren veranderen om uw zangbereik aan te passen.

Selecteer de gewenste toon en MandolinChords Lite toont u het bijbehorende akkoord op drie manieren: in de vorm van muzikale noten, fretdiagrammen en kleurrijke beelden met de vingerposities op de mandoline-toetsen. Ontdek de verschillende akkoorden, luister naar hen met het echte mandoline-geluid, maak uw eigen akkoordenrijen, verander de volgorde van de akkoorden in uw akkoordenrijen op elk gewenst moment! U kunt de akkoorden opslaan door ze te slepen met drag & drop of in de favorietensectie in de app, en u kunt zoveel akkoordenrijen opslaan als u nodig hebt of verwijderen als u ze niet meer nodig hebt. Vergeet niet om de toon te veranderen om het zingen gemakkelijker te maken!

Veel succes met MandolinChords Lite! Download de app nu en begin met uw muzikale reis!

  • Easiest-way-to-learn-to-play-mandolin0

Related Posts