Mandolin Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Gemakkelijkste manier om te leren en te spelen mandoline!

Als u wilt leren hoe de mandoline te spelen of een grotere verscheidenheid van akkoorden te ontdekken, mandoline akkoorden Lite is perfect voor je. Deze gratis app biedt alle belangrijke soorten akkoorden voor mandoline, frets en foto met de positie van de vingers op de toets.

Als u meer akkoorden, met inbegrip van minder gebruikte en zeldzame akkoorden, upgrade van de aanvraag naar de volledige versie, 120MandolinChords!

MandolinChordsLite is ontworpen voor zowel rechtshandig en linkshandig, heeft een volumeregeling optie en graphics met een zeer hoge resolutie. Je hebt de mogelijkheid om een van de fundamentele akkoorden te spelen met authentiek geluid van mandoline, leren akkoorden als u zich verplaatst, of het creëren van uw eigen akkoorden serie voor uw favoriete nummers, of voor de uitoefening van. U de Toon van uw verzamelde snaar rijen ook veranderen om uw vocale waaier aan te passen

Selecteer de gewenste Toon, en MandolinChordsLite zal u het overeenkomstige akkoord op drie manieren tonen: in de vorm van muzikale nota’s, fret diagrammen, en kleurrijke beelden met de posities van de vingers op de toets van de mandoline.

Ontdek de verschillende akkoorden! Luister naar hen met de echte mandoline geluid, maak je eigen akkoorden rijen, verander de volgorde van de akkoorden in uw akkoorden rijen op elk gewenst moment! U hebt de optie om de akkoorden in uw documenten op te slaan door ze te slepen met drag & drop, of in toepassing in de favorieten sectie! U hebt de optie om zo veel akkoord rijen op te slaan als u nodig hebt, of verwijderen die u niet nodig hebt. Vergeet niet over de mogelijkheid van het veranderen van de Toon om het gemakkelijker maken om te zingen!

Veel succes met MandolinChordsLite! Download de app nu!

  • Easiest-way-to-learn-to-play-mandolin0

Related Posts