Mandolin Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte Chord woordenboek voor mandoline!

Ben jij bezig met het leren spelen van de mandoline? Zoek je de ideale akkoorden voor jouw muziekstukken? Maak dan gebruik van Mandoline Akkoorden Compass Lite! Deze gratis app biedt jou honderden mandoline akkoorden voor alle veelgebruikte mandoline-tunings. Of je nu rechts- of linkshandig bent, deze app ondersteunt jou. Met ondersteuning voor GarageBand Smart Instruments, Retina graphics, een authentiek mandoline geluid en instelbare volume, is dit dé ideale tool voor jou.

Mandoline Akkoorden Op Een Handige Manier

Met Mandoline Akkoorden Compass Lite heb je de beschikking over akkoordopties voor 4 mandoline-toetsen (C, C#, d, d#). Je kunt deze akkoorden bekijken als snarendiagrammen of als posities op de mandoline-toets. Luister tevens naar elk geselecteerd akkoord met authentiek mandoline geluid. Wil je nog meer akkoorden? Upgrade dan naar de volledige versie van deze app: Mandoline Akkoorden Compass.

Eenvoudig Te Gebruiken

Het gebruik van deze app is heel eenvoudig. Je selecteert een mandoline-snaar (de sleutel die je nodig hebt aan de linkerkant, het akkoordtype in het midden, en de chord-toevoeging aan de rechterkant), en klikt vervolgens op de virtuele mandoline-toets om een positie voor je akkoord te selecteren. Mandoline Akkoorden Compass Lite toont jou vervolgens hoeveel akkoorden mogelijk zijn in deze positie. Probeer een van deze akkoorden met authentiek mandoline geluid!

Creëer en Bewaar Je Eigen Muziek

Met Mandoline Akkoorden Compass Lite kun je ook je eigen virtuele bladmuziek creëren voor jouw mandoline stukken. Je kunt je akkoorden slepen en neerzetten in een editing programma, om ze vervolgens te bewaren voor toekomstige mandoline praktijksessies.

Download Mandoline Akkoorden Compass Lite Vandaag Nog!

Begin met het uitproberen van Mandoline Akkoorden Compass Lite! Download de app vandaag nog en maak het proces van het vinden van de perfecte mandoline akkoorden makkelijker dan ooit tevoren.
Voor meer akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app, mandoline akkoorden kompas.

  • The-perfect-chord-dictionary-for-mandolin0

Related Posts