Mandolin Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte Chord woordenboek voor mandoline!

Bent u leren hoe te spelen mandoline? Heb je hulp nodig uitzoeken van de perfecte mandoline akkoorden voor uw muziek? Maak gebruik van mandoline akkoorden Compass Lite, een gratis app die u honderden mandoline akkoorden kan laten zien voor alle gemeenschappelijke mandoline-tunings! Deze app ondersteunt zowel de rechtshandige als linkshandige mandoline spelers. Het is compatibel met GarageBand Smart Instruments, heeft Retina graphics, authentiek mandoline geluid en instelbare volume.

Mandoline akkoorden Kompas Lite kan u alle akkoorden opties voor 4 van de mandoline toetsen (C, C#, d, d #). U deze akkoorden als snaar diagrammen of als posities op de mandoline toets. U ook luisteren naar een akkoord dat u selecteert met authentieke mandoline geluid! Voor meer akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app, mandoline akkoorden kompas.

Dit is hoe deze app werkt: u selecteert een mandoline snaar (de sleutel die je nodig hebt aan de linkerkant, het akkoordtype in het midden en je ook een Chord toevoeging aan de rechterkant), dan klikt u op de virtuele mandoline toets en selecteer een positie voor uw akkoord. Mandoline akkoorden Kompas Lite zal u tonen hoeveel akkoorden zijn mogelijk in deze positie. Probeer een van die akkoorden met authentieke mandoline geluid!

Als u wilt, u ook slepen & drop je akkoorden in een editing programma en bewaar ze voor uw toekomstige mandoline praktijksessies, of maak je eigen virtuele bladmuziek voor uw mandoline stukken.

Ga je gang, probeer mandoline akkoorden Kompas Lite! Download het vandaag nog!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-mandolin0

Related Posts