Mandolin Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Leren Spelen op de Mandoline met de Perfecte Akkoorden!

Zoek je hulp bij het vinden van de beste akkoorden voor de mandoline? MandolinChordsCompass is het antwoord! Dit programma is speciaal ontworpen om mensen te helpen bij het leren spelen op de mandoline, en bevat honderden akkoorden voor de mandoline en haar variaties: Mandola en mandochelo.

Unieke Kenmerken van MandolinChordsCompass

MandolinChordsCompass is compatibel voor zowel links- als rechtshandigen en is perfect te gebruiken in combinatie met muziekinstrumenten van GarageBand. Het programma beschikt over een volumeregeling en graphics met een uitzonderlijke hoge resolutie.
Met MandolinChordsCompass kun je alle mogelijke akkoorden bekijken en beluisteren. Ze worden gepresenteerd in akkoordendiagrammen met vermelding van de positie op de virtuele toets van de mandoline. Kies een akkoord, markeer de toon links, het akkoordtype in het midden en de akkoordtype toevoeging rechts, en de app toont alle akkoorden van dit type op elke positie op de mandolinesleutel. Wijzig de positie door op de toets te klikken en beluister de akkoorden met de authentieke klanken van de mandoline.

Slechts één Klik Verdwijnt van Perfecte Mandoline Akkoorden

MandolinChordsCompass biedt een van de gemakkelijkste manieren om te leren spelen op de mandoline, terwijl je tegelijkertijd akkoorden leert en bekend raakt met hun noten en locatie. Het programma beschikt over de mogelijkheid om snaren en notities voor toekomstig gebruik op te slaan, evenals om favoriete liedjes te noteren. Slepen en neerzetten van akkoorden in de editor en opslaan als een document is kinderspel.

Geniet van het Leerproces met MandolinChordsCompass

Leer spelen op de mandoline met plezier dankzij MandolinChordsCompass en haar perfecte akkoorden. Start nu je reis naar een nieuwe muzikale ervaring!

Veel plezier met het leren van de mandoline akkoorden met mandoline akkoorden kompas!
Probeer onze gratis versie van mandoline akkoorden Compass Lite!
Download de app nu!

  • Find-the-perfect-mandolin-chords5

Met MandolinChordsCompass vindt u gemakkelijk akkoordgrafieken voor mandoline in alle mogelijke variaties. U kunt akkoorden vinden voor de meest populaire tunings, inclusief de standaard tuning. U kunt de toon en het type van het akkoord selecteren en bekijken in verschillende posities op de toets van de mandoline. Leer akkoorden spelen op de mandoline op een leuke manier met MandolinChordsCompass!

Related Posts