Mandolin Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Vind de perfecte mandoline akkoorden!

Hulp nodig bij het vinden van de beste akkoorden voor mandoline? Gebruik MandolinChordsCompass. In dit programma voor het leren om de mandoline te spelen, vind je honderden akkoorden voor mandoline en zijn variëteiten: Mandola en mandochelo (het heeft standaard een standaardstructuur van mandoline).

MandolinchordsCompass is ontworpen voor zowel linkshandig als rechtshandig. Het is compatibel met een set van muziekinstrumenten van GarageBand, heeft een volumeregeling optie en graphics met een zeer hoge resolutie.

MandolinChordsCompass zal u alle mogelijke akkoorden tonen, die u bedenken. Ze worden gepresenteerd in de vorm van akkoorden diagrammen met vermelding van de positie op de virtuele toets van de mandoline. Kies een akkoord, het markeren van de Toon aan de linkerkant, akkoordtype in het midden en akkoordtype toevoeging aan de rechterkant en de app zal alle akkoorden van dit type te tonen in elke positie op de toets van de mandoline. Klik op de toets om de positie te wijzigen. Luister naar alle akkoorden met authentieke klanken van de mandoline.

MandolinChordsCompass biedt een van de makkelijkste manieren om te leren om de mandoline te spelen terwijl u het uitchecken en leren akkoorden en vertrouwd te raken met hun aantekeningen en locatie. U hebt de capaciteit om om het even welke snaren voor uw toekomstig spel te bewaren, evenals nota’s voor uw favoriete liederen te maken. Gewoon slepen en neerzetten van uw akkoorden in de editor en sla het op als een document.

Veel plezier met het leren van de mandoline akkoorden met mandoline akkoorden kompas!
Probeer onze gratis versie van mandoline akkoorden Compass Lite!
Download de app nu!

  • Find-the-perfect-mandolin-chords5

Hallo iedereen en Welkom bij MandolinChordsCompass! In deze app vindt u akkoorden grafieken in alle mogelijke varianten, voor alle 11 posities op de toets van de mandoline. In MandolinChordsCompass yo vindt akkoorden voor alle populaire tunings. Ga gewoon naar de instellingen en selecteer de tunning die u gebruikt. Standaard wordt het standaard systeem geïnstalleerd. Kies een akkoord markering zijn Toon aan de linkerkant, en akkoordtype in het midden, indien u dat wenst, naast het type van het akkoord is aan de rechterkant, en akkoord is klaar voor het bekijken. Selecteer nu de positie op de toets. Dit cijfer toont aan dat er een groot aantal beschikbare akkoorden. Laten we proberen uit te vinden hoe ze klinken! En nu proberen om de akkoorden zelf te vinden. Het leren van akkoorden met MandolinChordsCompass is zo leuk!

Related Posts