Mandolin akkoorden Lite app - Neonway

Hoe leer je de mandoline alleen te leren spelen!

Een bruikbare app die u zal toelaten om te leren hoe te spelen mandoline, schrijven liedjes en leren akkoorden.
MandolinChordsLite is een eenvoudig te gebruiken programma dat is ontwikkeld voor mensen die willen leren hoe ze mandoline te spelen op hun eigen. De app zal nuttig zijn voor zowel beginners als muzikanten met mandoline ervaring: je muziek leren, oefenen en schrijven.

Uitgebreide studie
MandolinChordsLite is geschikt voor beginnende muzikant en iemand anders die wil leren spelen mandoline. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om muziektheorie te leren door akkoorden op individuele knoppen aan de bovenkant van het hoofdvenster weer te geven. Wanneer u op een akkoord klikt, wordt het weer afgespeeld. Bovendien u tabbladen en waar punten zien, welke strings moeten worden geklemd om hetzelfde geluid te extraheren. Daarnaast heeft dit programma beelden van de juiste positie van de vingers ten opzichte van de Vulture voor elk akkoord.
Hier vindt u meer informatie over het programma.

Intuïtieve maker van muziek tafels
Dit programma kan u helpen uw eigen muzikale composities te schrijven door notities toe te voegen aan een muziek tafel die op elk moment kan worden opgeslagen en afgespeeld. Bovendien u ze op elk gewenst moment bewerken en wijzigen of tonen, of de akkoorden volledig wijzigen.
Bovendien, elk, gemaakt op deze manier, de muzikale tafel kan passen bij het bereik van uw stem, als u van plan bent om jezelf te begeleiden.

Leren, oefenen, anderen leren
Met de mandolinchordsLite tools die je moet leren, kun je in een zeer korte tijd van een beginner naar een bekwame muzikant gaan.
Naast deze, elk grafisch schema of afbeelding u opslaan op uw apparaat door het vastleggen van de afbeelding. Op deze manier u uw eigen persoonlijke muziek cursus met akkoord theorie voor mandoline maken.

Je de video op youTube bekijken hoe het programma werkt.


Download de tekst als PDF-bestand.