Image 2 HTML Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Optimaliseer uw afbeeldingen voor de hoogste positie in de zoekresultaten van Google met Image2HtmlLite!

Bent u het zat dat uw afbeeldingen “onzichtbaar” zijn wanneer u ze probeert in te sluiten in HTML-e-mails? Of heeft u moeite met het insluiten van uw bedrijfslogo’s, advertenties, gepersonaliseerde achtergronden of pictogrammen op sociale netwerken? Image2HtmlLite is hier om uw problemen op te lossen.

Met onze gereedschap kunt u afbeeldingen rechtstreeks insluiten in een HTML-bestand zonder dat u hoeft te linken naar een extern bestand. Zo kunnen de afbeeldingen zelfs offline worden bekeken, zonder internetverbinding nodig.

U kunt de afbeelding in CSS, XML, XHTML en BASE64 en bestandsgrootte bepalen, de helderheid en contrasten aanpassen, de juiste indeling voor uw ingesloten afbeelding selecteren (JPEG, PNG) en de compressie artefacten bekijken terwijl u gaat. Bekijk een voorbeeld van uw afbeelding in een webbrowser, kopieer en plak gemaakte inhoud in een willekeurige editor of sla deze op als een bestand.

Maar dat is nog niet alles! Image2HtmlLite kan uw afbeeldingen ook omzetten in CSS-, XML-, XHTML-en BASE64-formaten. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw afbeeldingen de hoogste positie in de zoekresultaten van Google behalen door de unieke inhoud van uw website te verhogen.

Laat ons uw leven gemakkelijker maken met onze Image2HtmlLite!

De volledige versie van Image 2 HTML is hier.