Image 2 HTML - Neonway
Available_on Free_Trial


Simplificeer het insluiten van afbeeldingen op uw website en e-mails met “Image2Html”!

Is het ooit gebeurd dat uw afbeeldingen “onzichtbaar” waren toen u ze probeerde toe te voegen aan uw HTML e-mails? Of heeft u problemen gehad met het insluiten van bedrijfslogo’s, advertenties, gepersonaliseerde achtergronden of pictogrammen op sociale netwerken? Dat kan vervelend zijn!

Met Image2Html hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onze tool maakt het mogelijk om afbeeldingen direct te embedden in een HTML-bestand. U hoeft geen externe links te gebruiken en de afbeeldingen kunnen zelfs offline worden bekeken, zonder internetverbinding!

Met Image2Html kunt u de afbeeldingsresolutie en bestandsgrootte bepalen, helderheid en contrasten aanpassen, de juiste indeling selecteren (JPEG, PNG) en compressie-artefacten bekijken terwijl u onderweg bent. U kunt een voorbeeld van de afbeelding bekijken in een webbrowser, de gemaakte inhoud kopiëren en plakken in een willekeurige editor of het bestand opslaan.

Maar dat is nog niet alles! Image2Html maakt het ook mogelijk om afbeeldingen om te zetten naar CSS, XML, XHTML en BASE64 formaten!

Laat Image2Html uw leven eenvoudiger maken door het eenvoudiger te maken om afbeeldingen te embedden op uw website en e-mails!

De gratis versie van deze app kun je hier bekijken!