History about banjo - Neonway

Wat is banjo?

Banjo verwijst naar snaar geplukt instrumenten. Het lijkt op de standaard mandoline typisch voor Europa, en dit is niet toevallig, omdat banjo is het dichtst verwant, zelfs hun geluid is vergelijkbaar, met uitzondering van het feit dat het geluid van de Afrikaanse “Brother ” is scherper en luider. In sommige delen van Afrika het instrument wordt beschouwd als heilig, alleen priesters mogen aanraken voor het uitvoeren van rituelen.

Hoe ziet de moderne banjo eruit?
Het aantal snaren kan variëren van vier tot negen, een “klassieke ” versie van zes snaren is erg populair geworden, omdat de tuning van een dergelijk instrument lijkt op tuning een gitaar, die is veel eenvoudiger.

Welke muzikale genres is banjo geassocieerd met?
Natuurlijk, sinds de geboorteplaats van het instrument is Afrika, dan is het “True ” gebruik is in de partijen van de traditionele zuidelijke muziek. Dergelijke genres als land en bluegrass werden beïnvloed door Afrikaanse nationale melodieën in de vroege stadia van hun ontwikkeling, zodat werd de banjo wijd gebruikt voor het uitvoeren van Amerikaanse muziek.

Hoe om te kiezen banjo voor beginners?
Het lichaam van het instrument moet worden gemaakt van twee materialen: mahonie of esdoorn. Het eerste materiaal zorgt voor een zacht, kleverig geluid, en de tweede geeft heldere, “Live ” melodieën. Tegenwoordig, de lichamen van vele modellen zijn gemaakt van plastic, natuurlijk, dit is verre van het idee van “traditionele ” muziek, maar ook niet slecht.

Het is het beste om gewoon naar de muziek winkel en vraag de consultant om te spelen op elk van de modellen, het model waarvan het geluid is prettiger om het oor is geschikt voor de koper.

Related Posts