Het gebruik van viool voor kinderen - Neonway

Is het noodzakelijk of niet voor een kind, muziek en viool?

Mijn dochter is een viool school in de muziekschool. Ik zou misschien willen vragen waarom het nodig is? Waarom geven ze het aan de viool? Ik merkte net dat ze niet goed kan zingen, dat wil ik goed tonen. En voor een meisje om niet te kunnen zingen, is het lelijk. En de viool, als geen ander instrument, draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal gehoor. En in combinatie met de klassen op Solfeggio geeft het resultaat-een goede zuivere, mooie, melodische muzikale zang. Dat is een van de redenen.

Tweede. Ik zie de tweede reden nog niet. Nou, misschien is dat wie ik ben, en je zult van het geluid van de viool houden. Hoewel, het eigenlijke geluid na het begin van de lessen begint in vier jaar. De rest van de tijd zijn onaangename geluiden.

In het algemeen is de viool opmerkelijk omdat het handig is om te oefenen. Niet als een Bayan of een contrabas. Het is klein. Ik stond op, kreeg het, speelde, verborg het. Niet te luid, zoals een pijp. Qua muzikale kunst is de viool het meest complexe instrument. Maar in de schoonheid van het geluid is het minder dan alleen voor de menselijke stem. Het is de meest perfecte tool gemaakt door de mens. Als je streeft naar perfectie, speel dan de viool moet nodig zijn. Sherlock Holmes wist hoe hij viool moest spelen. Dat klopt trouwens.


Alleen een volwassene zal niet in staat zijn om te leren hoe je een viool te bezitten, dus je moet beginnen met de kindertijd. Als u geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van een kind als een persoon, dan u het goed geven om deel te nemen aan deze tool. Violisten, ze zijn altijd geavanceerder als muzikanten, in vergelijking met de rest. Waar, pianisten zijn ook goed in het commando van de algemene muzikale geletterdheid, maar in termen van de kunst van de componist, het spelen van melodieën door het oor, violisten hebben geen gelijke. Dat is de specificiteit van het instrument dat deze vaardigheden op de beste manier ontwikkelen.

Natuurlijk zal de linkse-hander een betere violist zijn dan een rechter-hander. De belangrijkste complexiteit en verantwoordelijkheid voor de schoonheid van muziek hier in de linkerhand. Hetzelfde gebeurt voor gitaristen. Als je hebt nagedacht over welk instrument te geven om een kind te leren, dan overwegen als een versie van de viool, maar niet de enige, want samen met de profs zijn er ook nadelen. Veel kinderen lijden in het leerproces, omdat ze het resultaat niet meteen zien in de vorm van een mooi geluid, het is moeilijk voor hen om zichzelf te dwingen om zich bezig te houden. Een ander ding is de piano, de trompet, de fluit.


Maar als je geïnteresseerd bent in het onderwijs in een kind van een bijzonder subtiele esthetiek en muzikale smaak, dan is de viool precies wat je nodig hebt. Daarnaast zijn violisten meestal goede pianisten. Hoewel, de piano voor violisten wordt onderwezen als een aanvullend instrument, maar dankzij de uitstekende algemene muzikale ontwikkeling, slagen ze erin om een hoog niveau te bereiken en de piano te spelen. Violist kan gemakkelijk leren om de gitaar te spelen-dit is ook een onbetwiste plus.

Ik hoop dat ik je een behoorlijk compleet beeld heb gegeven, en je zult niet van gedachten veranderen om je kind een leercurve te geven. Ik wou dat je het kon doen.

Download de tekst als PDF-bestand.