Handy Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Speel en leer banjo en Balalaika akkoorden met Foto’s!

Handige akkoorden Lite is een gratis app die u helpt erachter te komen de juiste akkoorden voor uw banjo of Balalaika. Het heeft het volledige scala van akkoorden en authentieke banjo en Balalaika geluid! Handige akkoorden Lite zal u instrument-specifieke akkoordenschema’s en vinger posities voor uw geselecteerde akkoorden! Switch instrumenten met slechts een tik op uw scherm!

Wil je meer instrumenten? Upgrade naar de volledige versie van deze app, handige akkoorden. Daar u kiezen tussen piano, gitaar, basgitaar, ukulele en mandoline, in aanvulling op banjo en Balalaika.

Handige akkoorden Lite verwelkomt zowel rechts-als linkshandige muzikanten. Laat app uw voorkeur in montages kennen. Ook in instellingen: instelbare volume.

Selecteer uw instrument door op de knop instrument te tikken. Selecteer vervolgens de sleutel en het type van uw akkoord. Tik op Play om uw akkoord af te spelen. Handige akkoorden Lite zal u ook laten zien wat uw akkoord eruit ziet als akkoordenschema’s voor zowel banjo of Balalaika, en het zal u tonen waar u uw vingers op uw instrument om dit akkoord te maken.

Speel alle akkoorden die je leuk vindt op hetzelfde instrument, of tik op de instrument knop en schakel over naar de andere.

Met behulp van handige akkoorden Lite u ook uw eigen snaar sequenties maken voor uw banjo of Balalaika muziek, of voor uw oefensessies. Selecteer uw instrument, selecteer vervolgens het eerste akkoord van uw sequentie en tik op het plusteken. Selecteer uw volgende akkoord, en vergeet niet om het plusteken opnieuw te tikken! Blijf doorgaan totdat u de gewenste volgorde. Handige akkoorden Lite maakt het heel gemakkelijk om de volgorde van de akkoorden in je sequentie te veranderen. Als u van plan bent bij het zingen samen met uw instrumentale stuk, u ook transponeren uw sequentie omhoog of omlaag om uw zang bereik tegemoet te komen.

Profiteer van deze gratis app! Download handige akkoorden Lite nu!
Probeer onze volledige versie van Handy akkoorden!

  • play-and-learn-banjo-and-balalaika-chords-with-photos0

Related Posts