Handy Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer Banjo en Balalaika Akkoorden Eenvoudig en Effectief met Handige Akkoorden Lite!

Handige Akkoorden Lite is de perfecte gratis app voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van de Banjo en Balalaika muziek. Met de app kun je de juiste akkoorden voor jouw instrument ontdekken en leren hoe ze te spelen. Bovendien, heeft Handige Akkoorden Lite een volledige verzameling van akkoorden en het biedt authentieke geluiden voor beide instrumenten.

Instrument-specifieke Akkoordenschema’s en Vingerposities

Met de app krijg je niet alleen de akkoorden, maar ook de instrument-specifieke akkoordenschema’s en vinger posities voor jouw geselecteerde akkoorden. Je kunt eenvoudig tussen instrumenten wisselen door op het scherm te tikken. En als je nog meer instrumenten wilt, upgrade dan naar de volledige versie van de app, Handige Akkoorden. Hier kun je kiezen tussen piano, gitaar, basgitaar, ukulele, mandoline en natuurlijk Banjo en Balalaika.

Voor Rechts- en Linkshandigen

Handige Akkoorden Lite is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige muzikanten. Laat de app weten wat jouw voorkeur is en pas de instellingen aan, zoals het instelbare volume. Selecteer je instrument door op de knop te tikken en kies vervolgens de sleutel en het type akkoord. Tik op ‘Play’ om het akkoord af te spelen en Handige Akkoorden Lite toont je ook het akkoordenschema voor het instrument en de juiste vingerposities.

Creëer Je Eigen Snaarsequenties

Met Handige Akkoorden Lite kun je ook je eigen snaarsequenties maken voor jouw Banjo of Balalaika muziek of oefensessies. Kies je instrument, selecteer het eerste akkoord van je sequentie en tik op het plusteken. Kies vervolgens het volgende akkoord en tik opnieuw op het plusteken. Zo blijf je doorgaan totdat je de gewenste volgorde hebt. Het is ook heel eenvoudig om de volgorde van de akkoorden in je sequentie te wijzigen. Als je van plan bent om te zingen bij je instrumentale stuk, kun je ook de sequentie transponeren om het bij je zang bereik te laten passen.
Download Handige Akkoorden Lite Nu!
Probeer onze volledige versie van Handy akkoorden!

  • play-and-learn-banjo-and-balalaika-chords-with-photos0

Related Posts