Handy Chords - Neonway
Available_on Free_Trial

 


Leer Akkoorden Spelen en Oefenen op 7 Muziekinstrumenten met Handige Akkoorden!

Ben je op zoek naar een handig en eenvoudig te gebruiken app om muziek akkoorden te spelen en oefenen? Dan is Handige Akkoorden de perfecte app voor jou! Met deze app kun je 7 verschillende muziekinstrumenten bespelen, van piano tot gitaar.

De app biedt een complete reeks van akkoorden, samen met authentiek geluid voor elk instrument. Je krijgt ook specifieke muzieknoten of akkoordenschema’s voor elk instrument, samen met foto’s van de vingerposities voor elk akkoord. Het enige wat je hoeft te doen is het instrument te selecteren en het akkoord van je keuze te kiezen!
Onze app is ook rechts- of linkshandig, je kunt je voorkeur selecteren in de instellingen. Houd er rekening mee dat sommige instrumenten, zoals de piano, met beide handen bespeeld kunnen worden, afhankelijk van het muziekstuk.
Met Handige Akkoorden kun je ook je eigen akkoordsamenstellingen maken voor je instrumentale stukken of oefensessies. Selecteer gewoon het eerste akkoord, tik op het plusteken en voeg elk volgend akkoord toe. Je kunt de volgorde van de akkoorden ook veranderen en transponeren om het perfecte instrumentale stuk voor jou te creëren!
Download nu Handige Akkoorden en leer akkoorden spelen op 7 muziekinstrumenten!

Verken de akkoorden op 7 instrumenten met handige akkoorden! Download het nu! Of probeer onze gratis versie van Handy akkoorden Lite!

  • play-and-learn-music-instrument-chords-with-photos1

Related Posts