Handy Chords - Neonway
Available_on Free_Trial

 


Speel en leer muziekinstrumenten akkoorden met Foto’s!

Handige akkoorden zal u helpen erachter te komen de juiste akkoorden voor uw muziek. 7 instrumenten om uit te kiezen, volledige reeks van akkoorden en authentiek geluid voor elk instrument! Instrument-specifieke muziek noten of akkoordenschema’s, evenals foto’s van de vinger posities voor uw geselecteerde akkoorden! Switch instrumenten met slechts een tik op uw scherm!

Ben je rechts-of linkshandig? Selecteer uw voorkeur in de app-instellingen. Houd er rekening mee dat piano akkoorden met beide handen gespeeld kunnen worden, afhankelijk van het muziekstuk.

Tik op de instrument knop en selecteer uw instrument. Selecteer vervolgens uw akkoord (de sleutel en het type akkoord). Tik op de knop afspelen. Handige akkoorden zullen u ook dit akkoord laten zien als muziek noten (voor piano) of als snaar diagrammen (voor snaarinstrumenten), evenals de vinger positie voor dit akkoord op uw instrument.

Probeer alle soorten akkoorden op hetzelfde instrument, of tik op de instrument-knop en over te schakelen naar een andere!

Met handige akkoorden kun je ook je eigen snaar sequenties maken voor je instrumentale stukken of voor je oefensessies. Nadat u uw instrument hebt gekozen, selecteert u het eerste akkoord en tikt u op het plusteken. Voeg je volgende akkoord toe en tik nogmaals op het plusteken. Houd het toevoegen van akkoorden totdat u uw gewenste volgorde. App staat u toe om de orde van de snaren in uw opeenvolging te veranderen. U ook transponeren uw sequentie omhoog of omlaag, als u van plan bent te zingen samen met uw instrumentale stuk.

Verken de akkoorden op 7 instrumenten met handige akkoorden! Download het nu! Of probeer onze gratis versie van Handy akkoorden Lite!

  • play-and-learn-music-instrument-chords-with-photos1

Related Posts