Guitar Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Verbeter de zicht lezing van de Guitar Notes!

Guitar Notes Finder biedt u een van de gemakkelijkste manieren om te leren gitaar spelen. In slechts een paar minuten per dag, u leren om bladmuziek te lezen voor gitaar met de Note Explorer-modus. Voor meer geavanceerde gitaar training, probeer de NoteTrainer mode. Dit Guitar app heeft een volledige Guitar nota waaier met authentieke akoestische Guitar geluiden voor elke nota u speelt (en u uw Guitar zelfs stemmen gebruikend deze geluiden!), Treble en Bass Clef wijzen die flats en scherpen, norm (a, B, C) en solfège omvatten (doe , re, MI) notatie typen en regelbaar volume. De gebruiksvriendelijke interface is Retina display-ondersteund.

De “Note Explorer” mode toont je gitaar noten voor beginners of gevorderden. Klik op “notitie zoeken” en verken notities op een virtuele muziek plaat door de cursor omhoog of omlaag te bewegen. Op hetzelfde moment, de blauwe stippen op een virtuele gitaar toets zal u tonen waar u deze aantekeningen te vinden op een gitaar. Of je het andersom doen en op verschillende posities op de toets klikken, totdat je de notitie vindt die je nodig hebt. Het zal ook verschijnen op de muziekblad. Luister naar de noten, spelen met hen en proberen hun posities op de gitaar toets herinneren.

Als u al weet een paar noten, probeer dan de “Note trainer”-modus. Klik op training, start en kijk naar de gitaar toets. De blauwe stip op de toets ist hij er rekening mee wordt verondersteld te raden. Deze activiteit is getimed en vrij snel tempo, maar hoe meer je speelt, hoe beter je krijgt! De Guitar Notes trainer evalueert uw resultaten na elke Guitar training sessie en toont u uw successen en uitdagingen. Je je huidige scores vergelijken met vorige en je vooruitgang meten in het lezen en herkennen van gitaar noten, en jezelf uitdagen om je laatste persoonlijke beste te verslaan!

Download Guitar Notes Finder nu!

  • Find-all-notes-on-your-guitar0

Related Posts