Guitar Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer en speel gitaar op de makkelijkste manier met Guitar Akkoorden Lite!

Guitar Akkoorden Lite is een unieke gitaar app voor zowel beginners als gevorderde gitaristen. De app biedt u een enorme verzameling van gitaar akkoorden, noten en frets in de vorm van duidelijke grafieken en beelden met vingerposities. Met behulp van deze hulpmiddelen kunt u gemakkelijk de makkelijkste liedjes op de gitaar spelen of uw eigen gitaarlessen creëren.

Gebruiksvriendelijke interface en Retina-ondersteuning voor links- en rechtshandige gitaristen

Guitar Akkoorden Lite is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface en Retina-ondersteuning voor zowel links- als rechtshandige gitaristen. U kunt eenvoudig uw voorkeur in montages selecteren en vervolgens het akkoord van uw keuze selecteren. De app toont u dan uw akkoord in de vorm van Guitar frets, noten en beelden met vingerposities op een Guitar toets, en geeft u zelfs de mogelijkheid om het akkoord te beluisteren met een authentiek akoestisch gitaargeluid.

Maak uw eigen Guitar Chord Sequences

Met Guitar Akkoorden Lite kunt u ook uw eigen Guitar Chord Sequences creëren. Gebruik deze snaarsequenties om uw favoriete liedjes of eigen composities te begeleiden. Bewaar ze gemakkelijk in de app als favorieten of gebruik drag & drop om ze op te slaan in uw documenten. U kunt zoveel snaarsequenties opslaan als u wilt en ook verwijderen wat u niet nodig hebt. Bovendien kunt u de volgorde van de akkoorden binnen een snaarsequentie veranderen of de snaarsequentie transponeren om aan uw zangstem aan te passen.

Upgrade naar de volledige versie: 120GuitarChords

Voor degenen die alle akkoorden nodig hebben, biedt Guitar Akkoorden Lite de mogelijkheid om op te waarderen naar de volledige versie: 120GuitarChords.

Download Guitar Akkoorden Lite nu en speel gitaar op de makkelijkste manier

Doe mee en begin nu met leren en spelen van gitaar op de makkelijkste manier met Guitar Akkoorden Lite. Download de app nu en geniet van een unieke ervaring!

  • Easiest-way-to-learn-to-play-guitar0

Related Posts