Guitar Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Gemakkelijkste manier om te leren en te spelen gitaar!

Guitar akkoorden Lite is een gitaar app die biedt u gitaar frets, akkoorden grafieken en gitaar noten, voor beginners of gevorderde gitaristen. U gebruik maken van haar grote gitaar akkoorden om de makkelijkste gitaar liedjes te spelen of maak je eigen Guitar Note grafiek of grafieken voor uw gitaar praktijksessies.

Guitar akkoorden Lite biedt u een van de gemakkelijkste manieren om te leren gitaar spelen. De gebruiksvriendelijke interface met Retina-ondersteuning is ontworpen met zowel rechtshandige als linkshandige gitaar spelers in het achterhoofd. Laat app uw voorkeur in montages kennen.

Nu, selecteer uw akkoord! Zodra u de sleutel en het akkoordtype hebt geselecteerd, zal app u uw akkoord als Guitar frets, Guitar nota’s, en als Guitar beelden met vinger posities op een Guitar toets tonen. Luister nu naar je akkoord met een authentiek akoestisch gitaargeluid. Experimenteer met verschillende akkoorden, gebruik ze voor je gitaar praktijk of je eigen makkelijke gitaarlessen!

Creëer je eigen Guitar Chord Sequences! Gebruik deze snaar sequenties om uw favoriete gitaar liedjes of je eigen composities te begeleiden! Bewaar ze in uw documenten met behulp van drag & drop of in de app als favorieten. Bespaar zoveel snaar sequenties als je wilt! Verwijder degene die je niet nodig hebt! Als u de volgorde van de akkoorden te veranderen binnen een snaar sequentie of transponeren uw gitaarsnaar sequentie omhoog of omlaag om uw zangstem tegemoet te komen, Guitar akkoorden Lite zal u helpen te bereiken dat ook!
Als u alle akkoorden nodig hebt, upgrade dan naar de volledige versie  “120GuitarChords“.

Veel plezier met deze gitaar app! Download Guitar akkoorden nu!

  • Easiest-way-to-learn-to-play-guitar0

Related Posts