Guitar Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Vind de perfecte akkoorden op je gitaar!

Ben je op zoek naar de perfecte akkoorden voor je gitaar? Ontdek honderden akkoorden met de Guitar Chords Compass Lite app! Deze app laat je alle akkoordopties zien voor ongeveer 33% van alle mogelijke akkoorden op een virtuele gitaartoets en toont ook de bijbehorende gitaarmuzieknoten. Speel een van de akkoorden met authentiek akoestisch gitaargeluid en leer de akkoorden op je eigen tempo! Je kunt zelfs je eigen virtuele bladmuziek maken.

Met de app kun je alle mogelijke akkoordenopties bekijken voor de vier toetsen (C, C#, d, d#) op de gitaartoets. Als je alle akkoorden voor alle toetsen wilt bekijken, kun je upgraden naar de volledige versie van Guitar Chords Compass.
Wanneer je een akkoord selecteert (een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een toevoeging aan de rechterkant), zal de app je vertellen hoeveel akkoorden er mogelijk zijn met deze combinatie en zal alle beschikbare akkoorden laten zien waaruit je kunt kiezen.
Met Guitar Chords Compass Lite kun je ook:
– Je favoriete afstemmingsstijl kiezen uit 19 beschikbare opties (standaard, nieuw standaard, etc. Bekijk de instellingen voor de volledige lijst);
– Naar een geselecteerd akkoord luisteren;
– Akkoordschema’s slepen en neerzetten om je eigen muziekstukken te maken;
– Een van de 56 beschikbare akkoordtypen kiezen (zoals maj, AFM, aug, etc.);
– Het volume aanpassen;
– Genieten van authentiek gitaargeluid en retina-graphics.
De app biedt ook ondersteuning voor linkshandige spelers en is compatibel met GarageBand Smart Instruments. Verken nu alle akkoorden met Guitar Chords Compass Lite!

  • 10.000 Guitar Chords! For each tuning.

Related Posts