Guitar Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte akkoorden op je gitaar!

Op zoek naar de perfecte akkoorden op je gitaar?  Verken honderden akkoorden met gitaar akkoorden Kompas Lite!  Dit app kan u alle akkoord opties voor ongeveer 33% van alle mogelijke akkoorden op zijn virtuele Guitar toets en ook als Guitar muziek nota’s tonen. Speel een van hen met authentieke akoestische gitaargeluid! Leer de akkoorden in uw eigen tempo! U zelfs uw eigen virtuele bladmuziek maken.

We ontwikkelden akkoorden die kunnen aantonen dat u alle mogelijke akkoorden opties voor 4 van de toetsen (C, C#, d, d #) op de gitaar toets. Als u de akkoorden voor alle sleutels, upgrade naar de volledige versie, GuitarChordsCompass.

Wanneer u een akkoord (een sleutel aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een toevoeging aan de rechterkant), de app zal u vertellen hoeveel akkoorden zijn mogelijk met deze combinatie en zal u tonen alle beschikbare akkoorden te selecteren.

Hier zijn wat meer dingen die je doen met GuitarChordsCompass Lite:
-Kies uw voorkeur tuning stijl van 19 beschikbaar (standaard, nieuwe standaard, enz. Zie instellingen voor de volledige lijst);
-Luister naar een akkoord dat u selecteert
-U slepen & drop akkoordenschema’s in de redactie van uw eigen muzikale stukken te maken;
-Kies een van de 56 Chord types beschikbaar (zoals Maj, AFM, aug etc.);
-Volume aanpassen;
-Geniet van authentieke gitaargeluid en Retina graphics;

Zelfs als u linkshandige bent, kregen wij u behandeld met linkshandige speler steun. En als je wilt GarageBand Smart Instruments, zult u blij zijn te weten dat GuitarChordsCompass is compatibel met hen. Ga je gang, verken de akkoorden met GuitarChordsCompass Lite!

  • 10.000 Guitar Chords! For each tuning.

Related Posts