Guitar Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Guitar akkoorden kompas zal u wijzen op de perfecte akkoorden op je gitaar!

Op zoek naar de perfecte akkoorden op je gitaar?  Verken honderden akkoorden met gitaar akkoorden kompas!  Dit app kan u alle mogelijke snaar opties op zijn virtuele Guitar toets tonen. Speel een van hen met authentieke akoestische gitaargeluid! Leer de akkoorden in uw eigen tempo!

We hebben akkoorden ontwikkeld die u alle mogelijke akkoord opties kunnen laten zien in alle 11 posities op de gitaar toets. We hebben het over honderden akkoorden! Wanneer u een akkoord (een sleutel aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een toevoeging aan de rechterkant), de app zal u vertellen hoeveel akkoorden zijn mogelijk met deze combinatie en zal u tonen alle beschikbare akkoorden te selecteren. Je zelfs je eigen virtuele bladmuziek maken! Ga je gang, verken de akkoorden met “Guitar akkoorden kompas”!

Hier zijn wat meer dingen die je doen met GuitarChordsCompass:
-Kies uw voorkeur tuning stijl van 19 beschikbaar (standaard, nieuwe standaard, enz. Zie instellingen voor de volledige lijst);
-Luister naar een akkoord dat u selecteert
-U slepen & drop akkoordenschema’s in de redactie van uw eigen muzikale stukken te maken;
-Kies een van de 56 Chord types beschikbaar (zoals Maj, AFM, aug etc.);
-Volume aanpassen;
-Geniet van authentieke gitaargeluid en Retina graphics;

Zelfs als u linkshandige bent, kregen wij u behandeld met linkshandige speler steun. En als je wilt GarageBand Smart Instruments, zult u blij zijn te weten dat GuitarChordsCompass is compatibel met hen.

Probeer onze gratis versie van Guitar akkoorden Compass Lite!

  • Chord  type, Chord  root, Chord additional type, Chords with play  button, Positions on the fretboard,

Hallo en Welkom bij GuitarChordsCompass!
Dit app zal u snaar diagrammen met alle mogelijke opties in alle 11 posities van Guitar toets tonen. GuitarChordsCompass zal u de akkoorden voor alle populaire stemmingen tonen. Ga naar Settings en selecteer uw tuning optie. Standaard wordt de tuning standaard ingesteld.
Nu, selecteer eenvoudig de sleutel op de linkerzijde, het type van snaar in het midden, en, als u wilt, een snaar type toevoeging aan de rechterkant, en verken de akkoorden!
Selecteer nu de positie op de toets. Dit nummer laat zien dat er zoveel akkoorden beschikbaar zijn. Laten we proberen ze uit!
Nu doe je het! Veel plezier met de GuitarChordsCompass!

Related Posts