Guitar Chords Compass - Neonway
Available_on Free_Trial


Ontdek honderden akkoorden op je gitaar met GuitarChordsCompass!

Ben je op zoek naar de perfecte akkoorden op je gitaar? GuitarChordsCompass heeft honderden akkoorden ontwikkeld om je te helpen de juiste akkoorden te vinden op elke positie op de gitaartoets. Of je nu een beginnende of ervaren gitarist bent, deze app is perfect voor jou!

Met GuitarChordsCompass kun je alle mogelijke snaaropties op een virtuele gitaartoets bekijken en spelen met authentiek akoestisch gitaargeluid. Bovendien kun je de akkoorden in je eigen tempo leren! Wanneer je een akkoord selecteert, zal de app je vertellen hoeveel akkoorden er mogelijk zijn met deze combinatie en zal het alle beschikbare akkoorden tonen waaruit je kunt kiezen.
Naast het verkennen van honderden akkoorden, kun je ook je eigen virtuele bladmuziek maken door akkoordschema’s te slepen en neer te zetten in de editor. Bovendien kun je kiezen uit 56 beschikbare akkoordtypes, zoals Maj, AFM, aug en meer. En als je linkshandig bent, is er linkshandige ondersteuning beschikbaar.
Andere functies van GuitarChordsCompass zijn onder meer het kiezen van je voorkeurstuningstijl uit 19 beschikbare opties, luisteren naar een geselecteerd akkoord, volumeregeling en genieten van authentiek gitaargeluid en Retina-graphics. Als je een GarageBand Smart Instruments gebruiker bent, kun je blij zijn te weten dat GuitarChordsCompass compatibel is met deze instrumenten.
Probeer onze gratis versie van GuitarChordsCompass Lite en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om de perfecte akkoorden op je gitaar te vinden!

Met GuitarChordsCompass kunt u eenvoudig de snaar diagrammen van alle mogelijke opties in alle 11 posities van de gitaartoonladder bekijken. U kunt de akkoorden voor alle populaire stemmingen selecteren in de instellingen en vervolgens de sleutel, het type snaar en de positie op de toets kiezen om honderden akkoorden te verkennen. Veel plezier met het verkennen van de akkoorden met GuitarChordsCompass!

  • Chord  type, Chord  root, Chord additional type, Chords with play  button, Positions on the fretboard,

Related Posts