FREE OneStopPosting - Neonway

 

 


Оne-stop shop voor al uw Social Media detachering.

Als u van het posten op sociale media houdt, is de vrije OneStopPosting perfecte app voor u! U uw bericht een keer en stuur het naar meerdere sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn! Typ uw tekst, voeg een afbeelding, een internetverbinding of een video link met uw bericht. Post het aan het sociale netwerk/de netwerken van uw keus, of e-mail het gebruikend zelfde app. Done!

Of je het nu leuk vindt of niet, Social Media is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Naast het volgen van het nieuws, beroemdheden en trends, in contact blijven met onze vrienden en familie, kunnen we ook bijdragen aan onze eigen inhoud en bereiken een groot publiek. Dit is waar gratis OneStopPosting komt in. Van amazing familie Foto’s naar de nieuwste Super-cool gadget uw bedrijf net vrijgegeven, deze app zal u helpen verspreiden het woord over de nieuwste dingen aan de hand in je leven of met uw bedrijf.

De unieke eigenschap van dit app staat u toe om uw bericht één keer tot stand te brengen en het te posten aan maximaal drie sociale netwerken, zoals Facebook, Tjilpen en LinkedIn. U zelfs e-mail dit bericht met behulp van dezelfde app!

Dit is hoe het werkt: u typt uw bericht, drag & drop Foto’s, Internet links of video links in de app foto/link venster, en klik vervolgens op een van de sociale netwerk iconen om uw bericht te plaatsen (als dit je eerste keer met behulp van gratis OneStopPosting , moet u uw sociale netwerk account of accounts aansluiten). Gedaan!

Als u uw bericht op meer dan één sociaal netwerk hebt gepost, klikt u op het volgende pictogram. Heb je het e-mailed? Klik op de groene knop met de envelop. Het wordt niet makkelijker dan dit!

Download het nu en geniet van gratis OneStopPosting!

  • create your message once  and send it to Facebook Twitter Linkedin email

Hallo en Welkom bij OneStopPosting! Als u van het posten van dingen op sociale netwerken houdt, zal deze vrije app werkelijk helpen. U uw bericht een keer en post het naar meerdere sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. U zelfs e-mail dit bericht met behulp van dezelfde app!
Typ uw bericht, afbeeldingen invoegen, Web links of video links en klik op een van de sociale netwerk iconen om uw bericht te plaatsen. Als dit uw eerste keer gebruikend dit app is, zult u uw sociale netwerkrekening of rekeningen aan app moeten verbinden. Nu, laten we een video link invoegen. En post it! Als u uw bericht op meer dan één sociaal netwerk hebt gepost, klikt u op het volgende pictogram. Als u ook e-mail nodig hebt, klikt u op de groene knop met de envelop. En dat is het! Nu probeer je het! Veel plezier!