FREE OneStopPosting - Neonway

 

 


Оne-stop shop voor al uw Social Media detachering.

Eenvoudig en efficiënt social media beheer Met OneStopPosting hoeft u niet langer uw berichten handmatig te posten op verschillende sociale media platformen. Deze handige app stelt u in staat om uw bericht één keer op te stellen en het vervolgens te delen op maximaal drie sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn.

U kunt zelfs uw bericht e-mailen met behulp van dezelfde app. Of u nu persoonlijke foto’s wilt delen of de nieuwste updates van uw bedrijf wilt delen, OneStopPosting maakt het gemakkelijk om uw boodschap te verspreiden en een breed publiek te bereiken. Maak uw bericht en voeg afbeeldingen, links of video’s toe via de app’s foto- of linkvenster. Klik vervolgens op een van de sociale netwerkiconen om uw bericht te plaatsen. Als u het voor de eerste keer gebruikt, moet u uw sociale netwerkaccount(s) koppelen aan de app, maar daarna is het een fluitje van een cent. Bespaar tijd en moeite bij het beheren van uw sociale media met OneStopPosting. Download de app nu en geniet van het gemak van het delen van uw berichten op meerdere platforms met één klik.

OneStopPosting is een gratis app waarmee je je bericht een keer kunt typen en het kunt posten naar meerdere sociale netwerken, inclusief Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt ook e-mailen met behulp van dezelfde app. Het enige wat je hoeft te doen is je sociale netwerk accounts verbinden en je bericht typen en op de icoon van het sociale netwerk klikken om te posten.

  • create your message once  and send it to Facebook Twitter Linkedin email