Een gitaar instellen - Neonway

Hoe een gitaar af te stemmen!

Mensen die ervaring hebben met het spelen van de gitaar, of het nu in het gezelschap van vrienden of op het podium, weten hoe sterk beïnvloedt het succes van de prestaties, de juiste instelling van het instrument.

De eenvoudigste manier om de gitaar aan te passen kan worden aangeroepen, een simpele draai van de Colos, maar er zijn veel voorwaarden, je hebt een vrij rustige kamer nodig, waarin je perfect het geluid van strijkers hoort, en een goed muzikaal oor mag niet worden vergeten.

Het is beter om niet toevlucht te zoeken tot dergelijke methoden voor beginnende muzikanten. En natuurlijk zullen alle muzikanten die presteren weten dat met de instelling van de gitaar in de lawaaierige zaal voor de voorstelling er problemen zullen zijn, het is in dergelijke gevallen dat de tuner perfect zal zijn. Tuner kan op verschillende manieren, Programma’s, apparaten of functies in de effect processor worden gebruikt, iedereen kan de meest handige manier kiezen. Vergeet ook niet over de tuning Fork en de methode van het opzetten van de vijfde fret, evenals de vlakenlets (hoewel deze methode is alleen geschikt voor professionals die weten wat het is) de gitaar kan ook worden aangepast met andere muziekinstrumenten, bijvoorbeeld: synthesizer, piano, fluit, en zelfs mondharmonica. Interessant feit-de lange pieptoon van de telefoon komt overeen met de Note La.

Maar er is een methode die al het bovenstaande overtreft, niet in het minst vanwege het gebruiksgemak. Deze methode is gebaseerd op een programma dat is geïnstalleerd op een iPhone, iPad of personal computer, en dit programma vereist toegang tot de microfoon. Een van de beste apps in zijn soort wordt beschouwd als “Cool Guitar tuner”. U dit programma installeren vanuit de App Store. Daarna zul je in staat zijn om je gitaar aan te passen met dit programma, maak je geen zorgen het programma zal alles doen, gewoon trekken de snaren en draai de Barbs.

Als je op deze manier een gitaar opzet, hoef je alleen maar de prestaties van het programma in de gaten te houden op het display. Het laat zien hoeveel je nodig hebt om de snaar aan te spannen of los te maken.

Download de tekst als PDF-bestand.