Een competente keuze van synthesizer - Neonway

Hoe te kiezen en kopen van een synthesizer?

Het is veilig om te zeggen dat de meest populaire en populaire muziekinstrument is een synthesizer, zonder welke geen disco en opnamestudio, instrumentale groep of Schepper van moderne muziek kan doen zonder. Vaak zijn de eigenaren van synthesizers niet alleen professionals, maar ook fans om te spelen op dit unieke elektronische apparaat, dat in staat is om het geluid van bijna elk muziekinstrument te reproduceren.

Iedereen kiest de juiste synthesizer voor zichzelf, op basis van de taken, prioriteiten en financiële mogelijkheden. Er moet in gedachten worden gehouden dat een model van het instrument een duidelijk doel heeft en niet universeel is. Om muziek te maken heb je een aantal apparaten nodig, voor optredens-anderen, voor fans van muziek en entertainment-derde, voor training-de vierde.

Speciaalzaken en websites bieden honderden modellen van synthesizers, zowel bekende en niet erg populaire fabrikanten. Ze kunnen gloednieuw zijn, maar hebben vaak te maken met gebruikte tools. De spreiding van de prijzen voor synthesizers van verschillende merken kan niet alleen tientallen, maar ook honderden keren. Om niet in de problemen te geraken, is het wenselijk om aan te trekken voor de keuze en aankoop van een goede specialist. Als er geen onder uw vrienden en familieleden, dan uitnodigen ten minste een ervaren persoon. Dan zul je jezelf beschermen tegen resellers en uitgesproken oplichters die proberen om incompetente mensen zo veel mogelijk geld af te scheuren voor de eenvoudigste en meest onpopulaire modellen.

Om het concurrentievermogen van verschillende aanbiedingen te bepalen, vergelijk verschillende modellen op prijs. Bijvoorbeeld, de nieuwe Yamaha P-105 op sommige sites die uit het buitenland leveren wordt verkocht voor 20-30 duizend. roebel, en in Rusland kan worden gekocht voor 40-50 duizend. Wrijf. u vertrouwen online winkelen? Het antwoord is simpel: vraag om u de exacte leveringsprijs uit het buitenland te bezorgen op uw adres en de kosten van verzekering voor deze zending. Wanneer je alle cijfers voor je ogen hebt, zul je kunnen bepalen of je de prijzen in de online winkels onder elke positie wilt geloven. Voor degenen die niet weten, kunnen we melden dat de kosten van levering uit landen zoals de VS en Canada, bijvoorbeeld, vooral als het pakket zal gaan als een oversized, kan gelijk zijn aan de prijs van het instrument zelf. Daarom, voordat u een bestelling maakt, zorgvuldig te berekenen alles.

Dezelfde eenvoudige berekeningen kunnen worden gedaan voor dergelijke populaire tools als Casio PX-350M en Akai MPK88, vooral omdat hier u ook ziet een fatsoenlijk verschil in prijs. U de volledige kosten en andere modellen vergelijken om te zien of het zinvol is om de benodigde synthesizer in de online winkel te kopen. Voor sommige, overbetaling van 10000 is geen probleem, maar als je een apparaat koopt dat enkele honderden duizend of een half miljoen roebel waard is, blijkt het “een heel ander verschil.” Bijvoorbeeld, voor Korg Kronos X-88 kan het 30-50 duizend, wat betekent voor beginnende muzikanten het onvermogen om extra muziekapparatuur voor het podium te kopen. Dus, haast je niet blindelings te winkelen.

Download de tekst als PDF-bestand.