Easy WAV Converter Lite - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


 

Organiseer en converteer uw audio-bestanden naar WAV met Easy WAV Converter Lite!

Bent u moe van het beheren van audio-bestanden in verschillende formaten, met verschillende geluidskwaliteit en opgenomen met verschillende volumen? Zou het niet heerlijk zijn als u al uw audio-bestanden kunt organiseren en converteren naar het WAV-formaat op uw computer? Met Easy WAV Converter Lite kunt u dit snel en eenvoudig doen. 

Dit programma biedt de mogelijkheid om uw audio-bestanden in verschillende formaten te converteren naar WAV, zoals MP3, MP4, M4A, AIFF, CAF, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3GP, AC3, M4V, badminton, 3gt, VOB, AMR, 3Ga, AWB, au, snd, ADT en m4b. Het conversieproces is simpel: sleep de gewenste bestanden naar het venster van het programma en u kunt zoveel bestanden converteren als u wilt.

Met de ingebouwde speler kunt u uw bestanden afspelen voordat u ze converteert. En mocht u per ongeluk een verkeerd bestand in het venster hebben gedropt, kunt u het eenvoudig verwijderen met een klik. Bovendien kunt u de instellingen aanpassen voor aangepaste resultaten, zoals de geluidskwaliteit, geluidskanalen en bits per sample aanpassen. Ook kunt u het volume normaliseren, stiltes tussen de tracks trimmen en fade out toevoegen.

Als u klaar bent, drukt u op Convert en kunt u genieten van uw audio-bestanden in WAV-formaat. Het is echt zo eenvoudig! Download Easy WAV Converter Lite nu en ontdek het zelf!

De volledige versie van Easy WAV Converter is hier.

  • Convert_and_enjoy_audio_files_WAV0

 

Related Posts