Easy WAV Converter - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


 

Eenvoudig Audio Omzetten naar WAV-formaat met Easy WAV Converter!

Easy WAV Converter maakt het omzetten van audio bestanden naar WAV-formaat eenvoudiger dan ooit. Of u nu audio wilt omzetten met inbegrip van odds en eindigt, verschillende formaten, verschillende volume-en geluidskwaliteiten of audio wilt uittrekken van video bestanden, Easy WAV Converter maakt het hele proces zo eenvoudig als 1, 2, 3!

Stap 1: Verzamel uw audio/video bestanden en laat ons beginnen. Easy WAV Converter ondersteunt MP3, MP4, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3GP, AC3, M4V, badminton, 3gt, VOB, AMR, 3Ga, AWB, au, snd, ADT en m4b formaten. U kunt een onbeperkt aantal bestanden gelijktijdig converteren, dus voeg zoveel bestanden toe als u wilt in het app-venster. Bovendien kunt u één van de bestanden afspelen voordat u het omzet met behulp van een embedded player, zodat u een idee krijgt van welke verbeteringen u aan deze bestanden wilt maken (bijv. geluidskwaliteit, stereo of mono track kanaal, enz.). Als u per ongeluk een verkeerd dossier in de app heeft geplaatst, kunt u het met één klik verwijderen.

Stap 2: Als u uw resultaten wilt aanpassen, ga naar het montage menu. Hier kunt u de sample rate van de stemkwaliteit aanpassen naar Studio kwaliteit en alles daartussenin. Aanpassen van bits per sample en kanalen is ook mogelijk. Kies uit verschillende bron/bestemming instellingen en wat de app moet doen nadat de conversie van uw bestanden naar WAV is voltooid (“na conversie” opties). Kies tussen afspelen geluid, een melding en het openen van de doelmap voor uw geconverteerde bestanden. Of, als u wilt experimenteren met verschillende instellingen en bestanden, kunt u de lijst wissen en opnieuw beginnen.

Stap 3: Druk op “Convert” en ervaar uw bestanden in WAV-formaat!

Download Easy WAV Converter nu en geniet van de echt eenvoudige manier om audio bestanden om te zetten naar WAV.

De gratis versie van deze app u hier kijken!

  • Easily_convert_files_to_WAV0

Samengevat: Easy WAV Converter is een app die audio-bestanden van verschillende formaten in WAV omzet met professionele kwaliteit. Het ondersteunt meer dan 28 formaten, waaronder MP3 en MP4, en biedt opties om geluidskwaliteit, volume en meer aan te passen. Het heeft ook een embedded speler en de mogelijkheid om te normaliseren, fade-in/uit en trimmen. Download nu en ervaar hoe makkelijk het is!

Related Posts