Easy WAV Converter - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


 

Gemakkelijk bestanden converteren naar WAV!

Wilt u de audio te converteren op uw computer naar WAV-formaat, met inbegrip van de odds en eindigt, verschillende formaten, verschillende volume-en geluidskwaliteit? Uittreksel audio van video bestanden? Of denk je dat het zou te veel gedoe? Denk opnieuw! Easy WAV Converter maakt het hele proces zo makkelijk als 1, 2, 3!

Stap 1: krijg je audio/video bestanden en laten we beginnen! Easy WAV Converter kun je verwerken MP3, MP4, M4A, WAV, AIFF, CAF, MP2, MP1, AAC, au, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3GP, AC3, M4V, badminton, 3gt, VOB, AMR, 3Ga, AWB, au, snd, ADT en m4b formaten. U een onbeperkt aantal bestanden gelijktijdig converteren, dus laat zo veel bestanden als u wilt in het app-venster. U een van de bestanden afspelen voordat u ze converteert met behulp van een embedded player, om u een idee te geven van welke verbeteringen u wilt maken aan deze bestanden (bijv. geluidskwaliteit, stereo of mono track kanaal, enz.) Als u toevallig een verkeerd dossier in app liet vallen, u het met één klik verwijderen.

Stap 2: als u uw resultaten wilt aanpassen, ga naar montages. U de sample rate van de stemkwaliteit naar Studio kwaliteit en alles wat daartussen. Pas bits per sample en kanalen aan. Kiezen tussen verschillende bron/bestemming instellingen en wat u wilt dat de app te doen nadat het voltooid omzetten van uw bestanden naar WAV (“na conversie” opties). Kies tussen afspelen geluid, de aanwijzing en het openen van de doelmap voor uw geconverteerde bestanden. Of, als je wilt spelen met verschillende instellingen en bestanden, de lijst wissen en opnieuw beginnen!

En nu, de eenvoudigste stap van hen allen: druk op Convert en ervaar uw bestanden in WAV!

Download Easy WAV Converter nu en geniet van de echt, echt makkelijke manier om audio bestanden te converteren!

De gratis versie van deze app u hier kijken!

  • Easily_convert_files_to_WAV0

Hallo en Welkom bij Easy WAV Converter. Dit app zal uw audiodossiers van verschillende formaten in WAV, met professionele correcte kwaliteit omzetten. Het ondersteunt meer dan 28 verschillende audio formaten, zoals MP3, MPG, AIFF en meer. Zie de beschrijving van de app voor een volledige lijst met ondersteunde indelingen.
U ook audio-extract van video bestanden, zoals MP4.
Het grote ding over Easy WAV Converter is dat het niet uit of uw audio-bestanden zijn allemaal in verschillende formaten, van verschillende geluidskwaliteit, of opgenomen op verschillende volume. Laad ze gewoon in de app venster, en de app zal ze allemaal converteren naar WAV-formaat. Dus, laten we drag & drop onze audio-bestanden in de app venster. U slechts één bestand of batches van bestanden laden, zoveel als u wilt.
Wilt u uw bestanden afspelen voordat u ze converteert? Easy WAV Converter wordt geleverd met een embedded player. Klik op de afspeelknop naast het bestand dat u wilt horen. Daalde een verkeerd dossier in het app venster? Verwijder het met enkele klik! U de doelmap voor uw geconverteerde bestanden!
Voor aangepaste resultaten u de opties in instellingen bekijken. U de geluidskwaliteit aanpassen, van stem (laag) tot professionele en Studio (hoge) kwaliteit. U ook geluidskanalen en bits per sample aanpassen. Easy WAV Converter biedt ook bron-en bestemmingen opties, alsmede na conversieopties.
Als uw audio bestanden oorspronkelijk op een ander volume zijn opgenomen, u het volume normaliseren. U ook de fade-in & uit en trim de Stille pauzes tussen de tracks.
Alle set? Klik converteren en laat Easy WAV Converter doen de zware tillen! Hier zijn je nieuwe WAV-bestanden! Ja, het is echt zo makkelijk!
Download Easy WAV Converter nu en ervaar het voor jezelf!

Related Posts