Easy Violin Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem uw Viool Perfect Af met Onze Krachtige Chromatische Tuner!

Bent u op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om uw viool te stemmen? Onze chromatische tuner is hier om u te helpen! Met realistische geluidseffecten van elke vioolsnaar en de mogelijkheid om de juistheid van de tuning te controleren, kunt u uw viool perfect afstemmen.

Eenvoudig Stemmen met Onze Tuner

Om te beginnen met uw viool tuning, kiest u eenvoudig het meest geschikte timbre uit onze lijst van 11 beschikbare opties, waaronder barok, wetenschap, Frankrijk 1859 en nog veel meer. Met de vier knoppen aan de onderkant van het venster, kunt u elke snaar van uw viool afstemmen. Gebruik de herhaalmodus om het stemproces nog verder te vereenvoudigen en uw viool af te stemmen zonder uw handen van het instrument te halen.

Krachtige Chromatische Tuner

Onze chromatische tuner in het midden van het venster zal u helpen bij het afstemmen van elke snaar, met real-time controle van de juistheid van de tuning. Als de snaar perfect is afgestemd, zal het groene lampje aangaan. Als het rode lampje brandt, blijft u stemmen totdat u de groene indicator bereikt. Onze toepassing zal u ook aanwijzingen geven tijdens het stemproces, met pijlen die aangeven of de snaar te strak of te los is.

App Functies

Onze viool tuner app biedt u de volgende krachtige functies:
* Chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning
* Toongenerator met originele vioolklanken
* Automatische herhaalmodus voor gemakkelijk stemmen
* 11 beschikbare timbres, waaronder barok, wetenschap, Frankrijk 1859 en nog veel meer.
Stem uw viool nu snel en nauwkeurig af met onze krachtige chromatische tuner en geniet van het spelen van uw perfect afgestemde viool!

  • tune-your-violin-fast-and-precisely1

Related Posts