Easy Viola Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem uw Altviool Perfect af met Onze Krachtige Chromatische Tuner!

Onze eenvoudige en krachtige altviooltuner maakt het eenvoudig om uw instrument snel en nauwkeurig af te stemmen. Luister naar de realistische geluiden van elke afstembare snar en controleer de afstelling en stemming met onze ingebouwde chromatische tuner.

Eenvoudig Instellen van uw Altviool

Selecteer eenvoudig de meest geschikte timbre uit onze lijst met 11 beschikbare opties. Onze knoppen aan de onderkant van het scherm corresponderen met de vier snaren van de altviool. Maak gebruik van onze handige snooze-modus om uw instrument af te stemmen zonder uw handen eraf te hoeven nemen.

Precieze Stemming met Onze Chromatische Tuner

Onze chromatische tuner in het midden van het scherm controleert automatisch hoe goed elke snaar is afgestemd. Gebruik de tuner om fine-tuning uit te voeren en de snaren perfect af te stemmen. Als de snaar correct is afgestemd, knippert de tuner groen. Rood knipperen betekent dat er nog verder moet worden afgestemd. Onze app geeft u zelfs aan wat u moet doen om de snaar correct af te stemmen.

Functionaliteiten van onze Altviool Tuner

– Chromatische tuner met audio-ingang en ondersteuning van microfoon
– Toongenerator met authentiek altviool geluid
– Automatische herhaling van geluiden
– 11 beschikbare tonen: Barok, Wetenschappelijke, Frankrijk 1859, Nieuwe Philharmonic, Concert, Boston Symphony, New Berlin, Theater van Moskou, Oud Berlijn Philharmonic, Oude Philharmonic, Renaissance
Speel nu prachtig met uw perfect afgestemde altviool!

  • tune-your-viola-fast-precisely0

Related Posts