Easy Viola Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw altviool snel en precies!

Pas uw altviool snel en nauwkeurig aan! Deze eenvoudige en krachtige tuner zal u helpen met het! U niet alleen luisteren naar de realistische geluid van elke tunable string van de altviool, maar ook controleren of de tuning en Pools het gebruik van de chromatische tuner, die is gelegen in het midden van het toepassingsvenster!

Om te beginnen met het opzetten van de ALT, selecteert u de meest geschikte timbre uit de 11 beschikbare degenen uit de lijst. Vier knoppen aan de onderkant van het toepassingsvenster komen overeen met vier snaren van Viola. Elk zal spelen het geluid van een idealiter afgestemd instrument string.
Als u het installatieproces wilt vereenvoudigen, gebruikt u de snooze-modus. Dit zal u toelaten om de Alt aan te passen zonder het nemen van uw handen eraf.

De chromatische tuner in het midden van het toepassingsvenster zal automatisch controleren hoe de koord u werkt wordt gestemd. Ook u het gebruiken om fine-tunen van de snaren van Viola. Als het koord volkomen wordt gestemd, zal de chromatische tuner groen knipperen. Als het rood knippert, moet u doorgaan met de Setup. App vertelt u zelfs wat met het koord te doen: als u een rode pijl ziet die aan het recht wijst, wordt de koord slecht gespannen. Als de rode pijl naar links wijst, is de tekenreeks overbelast. Doorgaan met het afstemmen van de string totdat de tuner knippert groen, ga dan naar de volgende string, en zo verder tot uw Viola is perfect afgestemd. En je nu genieten van het spelen van de Viola!

App functies:
* Chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning,
* Toongenerator met originele altviool geluid,
* Automatische herhaling van het afspelen van geluiden,
* 11 tonen:
+ Barok,
+ Wetenschappelijke,
+ Frankrijk 1859,
+ Nieuwe Philharmonic,
+ Concert,
+ Boston Symphony,
+ New Berlin,
+ Theater van Moskou,
+ Oud Berlijn Philharmonic,
+ Oude Philharmonic,
+ Renaissance.

  • tune-your-viola-fast-precisely0

Related Posts